Snelle nieuwe levering na ontvangen beschadigd produkt

Haarlak besteld en bleek bij ontvangst beschadigd en zonder dop. Na contact met klantenservice binnen 2 dagen een nieuwe opgestuurd. Top service!

Jullie zijn snel en het is op tijd

Goede uitleg op de site en een snelle levering. Alles is keurig in orde l!

Heel tevreden.

Heel tevreden elke keer weer.

Super fijn bedrijf om te bestellen

Snelle levering! Duidelijke site echt top

Alles wat besteld was snel geleverd, alleen het gratis kadootje was er helaas niet bij.

Mooi op tijd ondanks alle drukte en voldoet aan alle verwachtingen

Blij

Dank u was heel blij met u pakje

Snelle levering, niets op aan te merken.

Ik vind het prettig dat als ik bestel ik gelijk mijn bestelling binnen. 2 dagen ontvang. Foutloos. Het enige wat ik jammer van nu is dat ik al zeker 2 jaar babor bestel bij jullie voor mijn gezicht en ook andere artikelen . Maar nooit eens een proefje of iets wat met gezicht te maken heeft van babor om mij te prikkelen om misschien nog meer van babor te bestellen. Voorheen ging ik naar schoonheidsspecialiste en daar kreeg ik altijd proefjes waardoor je geprikkeld wordt om andere artikelen te bestellen. Krijg altijd handrem ban jullie. Top aardig maar commercieel gezien zou ik klant proberen te stimuleren om meer producten af te nemen van het merk wat je bestel. En voor de rest alles super geregeld.

Super snel en top kwaliteit

Alle denkbare merken op voorraad, ik kon kiezen uit meerdere producten. Heel fijn. En de levering was super snel. Aan te raden.

goede en snelle service

goede en snelle service

Snelle levering met 2 gratis kadootjes erbij. Super leuk

Mijn bestelling was binnen 2 afgeleverd.

Een snel services en betrouwbaar.

Veel keus en leuke aanbiedingen

Na bestelen snel in huis

Top! Altijd vlugge levering, top producten , en fijn altijd leuk cadeautje bij het plaatsen van een bestelling. Er was een product niet voorradig, gemakkelijk dat ik kan vragen om me een mailtje te sturen als het terug in voorraad komt. Ondertussen mail ontvangen.

Uitstekend!

Ga zo door!

Zeer goede chat bij problemen.

Moeilijkheden met bestellen ivm adres. Maar vlug opgelost door bestellen via e-mail. Zeer vlugge levering.

Prima assortiment, fijne aanbieding, snelle levering en een heerlijk extra cadeautje erbij maakten het nog feestelijker

Topservice!

Supersnelle levering, heel prettig telefonisch contact en probleem binnen een dag opgelost. Daar zou iedere webshop een voorbeeld aan kunnen nemen!

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis