Bestelde product prima, verzending slecht

Had klein doosje mascara besteld. Had makkelijk in luchtpostzakje gekund. Zat nu met wat gratis spullen in grote doos. Ervaring met bezorging van DHL echt slecht. Had extra betaald voor bezorging in avonduren. Kreeg bericht “we zijn er over 15 minuten”. 5 minuten later bericht: “we hebben elkaar gemist, pakket gaat naar afhaalpunt”. Ik was gewoon thuis……

Pakket later geleverd dan voorzien !

Omwille van een staking (de zoveelste ) bij Bpost werd het pakket later dan voorzien geleverd.

Ruim aanbod, goede prijzen en snelle levering

Ruim en breed aanbod aan beautyproducten voor een goede prijs. Bestellingen worden netjes verpakt bezorgd. En er zat zelfs nog een klein cadeautje bij.

Uitstekende service

Besteld en de volgende dag al geleverd.

Overzichtelijke website

De producten van Vichy besteld , snelle levering.

Hele.fijne producten

Alles op tijd binnen

Ik zou het niet gekocht hebben 'als ik wist dat ik er 3 per dag moest pakken. En zeker niet zo.n grote

Snel en goed

Zie hierboven

prima , snelle levering

Goede website . duidelijk snelle levering

Snel!

Al met al een prettige ervaring! Ik had mijn bestelling binnen 2 werkdagen in huis, het enige verbeterpunt zou zijn om tussen het moment van bestellen en bezorgen misschien een update te geven dat het pakket onderweg is :)

Klantenservice

Ik had een pakket ontvangen waarin een prodcut was kapot gegaan. Ik heb gemaild mrt de klantenservice en ontving zonder problemen een nieuwe product de dag na het contact. Heel fijn

Snel geleverd, goed verpakt goed product

Helemaal prima!

Fijne site met mijn favoriete merken en mooie prijzen. Goede communicatie en levering dus wat mij betreft een aanrader!

Goede prijs en veel keuze

Kerastase shampoo besteld, volgende dag al in huis. Prijs was erg goed tov concurrentie en groot assortiment. Ik ben zeer tevreden. Leuke attentie erbij.

Heel tevreden

Heel tevreden . Goede service en een groot aanbod .

Goede ervaring

Goede, duidelijke, site. Makkelijk te zien wat de kosten zijn zonder verborgen kosten. Snelle service en leuk dat er een cadeautje bij de bestelling zit

Het was op de website duidelijk en makkelijk het product te bestellen

Via jullie site het product makkelijk en snel kunnen bestellen. Levering was ook snel.

Correcte behandeling, leuk cadeau bij de bestelling.

Goede ervaring.

Net bedrijf

Voor de eerste keer besteld netjes en snel geleverd

Ga ik nog meemaken

Werd spontaan ontvangen en een leuk gesprek gehad, ben nu benieuwd naar de resultaten!!!

As usual

Zoals gewoonlijk ging het bestellen en de levering zonder enige problemen. Top beautyplaza!

Altijd prima

Prima afhandeling

Toppie

Gewoon toppie

Jammer

Hetgene wat ik besteld had was prima en ook de bijgeleverde monstertjes zijn erg leuk. Maar ik heb extra betaald voor de door jullie aangeboden cadeau verpakking. En wat ik ontving was een papierenzak die veel te klein was om de doos in te stoppen. Ik heb daar een mail over gestuurd en een onbevredigend antwoord op gekregen.

Snelle levertijd en altijd leuke extra’s

Ik krijg bij bestellingen altijd een lekkere handcrème erbij top. Levertijd is ook snel en prijzen goedkoper dan de concurrent.

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis