Altijd snel leveren

Geen enkele opmerking

Prima samenwerking

The website should let me know that the product must be used with other products

The product i bought was not supposed to be used alone

Alles prima naar wens

positieve ervaring

Normaal kom ik regelmatig persoonlijk boodschappen doen in jullie winkel in Sluis. Door de corona is dat nu minder evident. Vandaar dat ik online mijn bestelling deed bij jullie. En ik moet zeggen dat alles vlot en perfect verliep.

Fijn, persoonlijk, behulpzaam, snel

Medewerker via de chat was vriendelijk en behulpzaam. Snelle levering met een leuk cadeautje.

Top qua prijs en snelle levering.

Meer dan tevreden

Goede website, mooie aanbiedingen en snelle afhandeling van aankoop.

Erg betrouwbaar!

Erg goed!

Product nog niet gebruikt

Net uitgepakt en dus nog niet gebruikt. Wel ontzettend leuk dat er een cadeau bij was ingepakt.

super vlotte levering

scherpe prijs en vlot geleverd.

Verrassend dat er een cadeautje bij zat.

De levering was goed in orde. Bedankt voor de gratis handcreme. Ik ben echter geen fan van DHL. De track en tracé is altijd een stuk op achter en het leveringstijdstip altijd ruim. Vaak wordt er ‘ s avonds geleverd. Ik heb het een keer gehad dat ik een zending buiten vond, toen ik thuiskwam. Geef mij maar post.Nl.

Prima producten tegen goede prijzen

Heel tevreden over de producten, de prijzen en de service! Helaas heel ontevreden over de bezorging via DHL. Pakje werd niet aangeboden aan de deur, geen briefje in de bus maar een mail dat ik niet thuis was (absoluut niet waar) en het pakje kon ophalen bij een DHL servicepunt. Jammer!!

Juiste product, goede prijs, afgesproken snelle levering

Bij toeval op de site terechtgekomen. Prima afronding van gehele bestel- en leverprocesb

Bestellen- betalen, volgende dag in huis. Top!

Bestellen, betalen en snelle bezorging. Top!

Vlotte service, mooie kortingen

Geweldig!

Correcte prijs, heel vlug geleverd. En een leuke verrassing. Hier bestel ik zeker nog!

Aan te bevelen

Netjes geleverd binnen de afgesproken termijn, wel jammer dat ik voor de avond aflevering extra moet betalen

Excellent service,!

Altijd snelle bezorging, good verpakt en een extra kadootje in de verpakking, zo als een goede handcreme!

Alles prima geregeld.

Duidelijke site, snel geregeld, mooie productkeuze.

Erg tevreden

Snelle levering en goede producten.

Super service

Snel geleverd goede producten altijd cadeautje erbij

Alles duidelijk

Prima product en snelle levering

Eerste maal besteld, super ervaring!

Duidelijke website, eenvoudig bestellen en betalen en prima en snell levering

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis