Ondanks problemen met bestelling plaatsen via account ben ik tevreden.

Het is me na diverse pogingen en contact niet gelukt om via mijn account een bestelling te plaatsen. Uiteindelijk heb ik dat gedaan als ‘gast’ en werd het bestelde de volgende dag geleverd. Super!

Snelle en goede levering

Alles is goed gegaan Goede communicatie en snelle levering.

Snelle levering, goede producten

goede ervaring snelle levering.

Snelle levering en naar tevredenheid

De levering was zoals afgesproken en naar tevredenheid.

Snelle service!!!!

Heel goede ervaring...bij de bestelling kreeg ik een monster...gewoon een hele bus met heerlijk doucheschuim....geweldige service

Prefect

Snel en correct

Goede website, snelle levering, goede prijs

Heel veel keuze en supersnelle levering met een klein extraatje.

Makkelijk website snelle levering

Bestel al jaren en ben zeer tevreden.

Zeer tevreden.

Altijd volgende dag in huis. Keurig en stevig verpakt. Ruime keuze in producten.

Super snel

Gemakkelijk besteld, snel geleverd

gewoon goed

ben zeer tevreden.

Uitstekend!

Snel geleverd en een leuke attentie gratis erbij gekregen!

bestellen & leveren: alles perfect geregeld

absoluut zoals het moet

Bestelling word netjes en snel verwerkt en geleverd.

Product verpakking deugt niet

Kopen via de website gaat gemakkelijk en snelle levering. Ik ben alleen niet tevreden over het product keratherapy deep conditioning masque Bij het eerste gebruik bleek de achterkant van de tube open te zijn waardoor het product eruit spoot op mijn muur. Halve tube leeg en vlekken op mijn behang.

prima service

Leuk: een fles doucheschuim cadeau bij onze bestelling.

Ok

Ok

Top.

Niet alleen perfect maar kwantiteit & kwaliteit uitmuntend te noemen Zeker een aanraden daarbij zeer goed koop

Snelle levering. Ik bestel altijd bij HBB24. Helemaal tevreden!

Snel en alles zorgvuldig geleverd + een kado erbij

Snel geleverd en een extraatje ontvangen

Goede snelle service en bezorging. Heel fijn dat ik hier mijn Kerastase met korting heb kunnen aanschaffen. En een gratis douche schuim is ook altijd welkom. Zou nog beter zijn wanneer je een proefje zou krijgen van een gelijkwaardig product zodat je zou kunnen vergelijken. Producten zijn vaak zo prijzig dat je niet zomaar overstapt zonder dat je weet hoe het product werkelijk is.

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis