Prima webwinkel

Goede service, afhandeling en levering

Fantastisch!

Goede service, goede producten, goed prijs/kwaliteit, snelle levering en altijd een verassing erbij. Dit keer Mousse de douche, heel erg fijn!

Super fijn!

Fijne webshop die niet de hoofdprijzen vraagt! Ik heb een mooi welkomscadeau ontvangen en die wordt zeer gewaardeerd!

keurig.Snel en op tijd

Website is duidelijk. Grote keuze. gunstiger prijs

Snel geleverd , leuke extra erbij ontvangen

Snel geleverd, leuk extra cadeau ontvangen

Dikke 10 waard.

Altijd als ik bij HBB24.nl bestel krijg ik een kadotje :D Snelle levering, top producten, goed geprijsd. Wat wil je nog meer ?

heel goed

alles goed geregeld

Snelle levering, goedkoper, groot assortiment.

Groot assortiment, snelle levering, goedkoper.

Zoals altijd: perfect!

Het is niet voor niets dat ik mijn artikelen altijd bij jullie bestel. Betrouwbaar en snel.

Ik heb mijn pakketje nog niet

Hoe kan ik nu een recensie geven als het bij jullie nog moet ingepakt worden volgens de link die ik heb ontvangen....

Producten altijd goed.

Bezorging helaas een dag te laat.

Snel en accuraat.

Prima website.

Good price quality but the delivery time is quite long.

Gemakkelijk bestellen, snelle levering, goede prijzen

Gemakkelijk bestellen, snelle levering, goede prijzen

Duidelijke communicatie, snelle levering

Levering volgens afspraak

Perfecte service! Ze doen wat ze beloven.

Prima website

Altijd vlotte afhandeling en verzending van producten. Duidelijke website met uit gebreide keuze aan artikelen.

Mooie website snelle bezorging

Supersnelle levering

Een heel gevarieerd aanbod, ik vond mijn 'speciale' shampoo bij HBB24.nl voor een scherpe prijs. Daarnaast was ik super verrast dat ik er een kadootje bij kreeg; een heerlijke mousse voor onder de douche. Kortom snel geleverd, scherpe prijzen en een verassing! Mooie webshop!

Besteld en snel geleverd

Zeer vlotte bezorging! !!

Keurig verzorgd pakketje met ook nog een cadeautje erbij!!!

Super service

Bestellingen die ik plaats zijn nog altijd oprijd gekomen! Daarnaast sturen ze altijd een leuke verrassing mee

Prima,snel en netjes afgeleverd

Prima bedrijf!