Prima producten

Zoals altijd goede producten voor een nette prijs, goed stevig verpakt.

Alles op voorraad en ik had het de volgende dag binnen. Top

Snelle levering tegen lage prijs

Tegen 17.00 besteld en de volgende dag om 13.00 uur al in huis. Zal zeker weer bestelling doen.

Snel geleverd, leuk cadeautje erbij

Vlotte levering. Duidelijke web-site!!

Snelle levering en keurig verpakt

Top winkel

Top product!

top werkt goed .

Verwachtingen werden voldaan.

Verwachtingen worden voldaan, goede levering.

Snelle levering, goede service

Donderdag Gelbreaker besteld, vrijdag in huis. Helaas waren beide potjes leeg, na telefonisch en contact per mail kon ik de potjes terug sturen, kreeg een verzendlabel. Er werd goed meegedacht over een oplossing,

Snel en correct!

Bestelling is altijd in orde en de volgende dag in huis. Bovendien wordt je via de mail op de hoogte gehouden.

Supersnelle service

Product was niet in voorraad, na 1 dag melding dat het terug voorradig was. Meteen besteld en volgende dag in huis. Ook leuk om te ontdekken dat er een verrassing werd meegeleverd. Altijd leuk natuurlijk, zeker wanneer dit onverwacht is. Van service gesproken, dankjewel... Tevreden klant van België

Zeer snelle levering.

Gemakkelijke site om online alles te vi den wat je nodig hebt, en dan nog eens de super snelle levering. Dat is top.

Alles goed geregeld en snel ontvangen

Alles goed op website te vinden en snelle levering

Fijn betrouwbaar snel

Super bedrijf snel geleverd en gratis cadeau. Zodra ik iets nodig heb, kijk ik zeker bij dit betrouwbare bedrijf. Dank jullie wel voor het cadeau .

zeer goede ervaring

ga hier zeker nog bestellen

Volgens afspraak geleverd.

Ik ben heel tevreden!

zeer goed

bestel normaal nooit iets via internet , maar deze aanbieder is zeer aan te bevelen ! goede ervaring

Precies zoals het moet zijn

shampoo besteld, snel in huis en nog met een cadeautje ook!

Prima ervaring

gewoon goed

prima service, voor herhaling geschikt

Geweldig!!!!

Voor 2 e x product besteld . Snel geleverd. Prima

Snelle service, prima bedrijf

Als ik bestel, heb ik het de volgende dag in huis. Heel tevreden.

Zeer prettige ervaring

Goede aanbieding, volgende dag geleverd en ook nog een leuk cadeau meegestuurd gekregen. Zeer tevreden.

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis