Bijna perfect

Snel bericht en zelfs cadeautje bij de bestelling. Jammer dat de levering op het laatste moment een dag later werd

Goede prijs/kwaliteit

A-merken voor een goede/scherpe prijs Leuke attenties bij bestelling Goede aanbiedingen

top opgelost

pakketje was blijven”hangen” bij DHL. ze hebben het top opgelost

Mij ervaring met HBB24 omschrijf ik als perfect. Hele bestelling was netjes verpakt, complet en snel geleverd. 100% tevreden. En ik kreeg een leuke kadotje. Dus ik ben compleet blij.

zoals altijd bij hbb24 toplevering

zoals altijd bij hbb24 toplevering

Goede webshop

Goede omschrijving, snelle levering en een lekker cadeautje erbij ;) geen minpunten tegen gekomen.

Prima service !

Duidelijke afspraken

Geweldig!

Je wordt goed op de hoogte gehouden en het bestelde komt op de aangegeven tijd aan! Heel fijn!

Fijn

Erg blij met het aanbod en met de flinke korting op mijn favorite producten. Ook snel bezorgd.

Mooie aanbieding Biotherm dagcrème

Aanbieding van Biotherm voor een zeer aantrekkelijke prijs. Artikel werd wel een dag later geleverd dan afgesproken, maar dat was niet erg. Artikel keurig verpakt met gratis douchemousse.

Wederom prima ervaring.

Wat ik besteld had kwam op tijd en nog een leuk kadootje erbij, dank u.

Heel netjes

Keurig op tijd geleverd en netjes verpakt

Goede aanbiedingen en leuk extra kado erbij

Blij met jullie

Altijd cadeautje, of aanbieding, ga zo door.

Good!

Nice delivery time, and product received properly!

Snelle en correcte levering

Zoals altijd: een snelle en correcte levering.

Goed!

Ik kocht het op vrijdagavond en ik ontving mijn product op woensdagmiddag en het werd bezorgd door DHL. Ik kocht een haarproduct en kreeg een badmousse cadeau. Ik zal zeker vaker in deze online winkel kopen.

Over babyliss skeleton trimmer

Mijn bestelling was een dagje later binnen maar geen enkel probleem hij is top en van HBB24 kreeg ik nog een shampo omdat een dagje later was bezorgd denk ik

Prima geholpen door een aardige geduldige werkneemster, Lien. Zeer tevreden

Prima voor elkaar.

Mijn producten kwamen in mooi verpakte staat aan.( Met plastic luchtkussentjes ). Inclusief nog een leuk cadeautje. Alleen een dag later dan afgesproken.

Groot aanbod, goede kortingen en snelle service.

Groot aanbod, duidelijke website, goede kortingen en goede en snelle service.

Ruime keus, goede prijs, snelle levering

Ruime keus, goede prijs, snelle levering

correcte levering

De levering duurde wat langer dan op de site was aangegeven, maar daar werd goed over gecommuniceerd.

Goede service, snelle levering tegen een goede prijs

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis