zeer overzichtelijk en ruime keus,goede service

zeer prettig

Altijd snelle levering met een extraatje bij je bestelling. Prijzen zijn ook goed! Shampoo die nergens meer te krijgen was, hebben ze hier wel.

Goede waar scherpe prijzen

Ik was op zoek naar een voedingssupplement en vond deze bij HBB24 tegen de scherpste prijs

Super!!

Prima, snelle levering!

Heel fijn

Fijne mensen en mooie producten.

Zoals je verwacht

Geen bijzonderheden levering zoals verwacht. Leuk cadeautje ook

Gebruikt product

In eerste instantie kreeg ik een duidelijk al gebruikt product toegestuurd. Na een mail aan de klantenservice kon ik het product retourneren en kwam gelukkig al redelijk snel een nieuw product mijn kant op. Op deze manier dus wel goed opgelost en afgehandeld. Maar ik moest daardoor wel langer wachten op mijn product. Ik ga ervan uit dat ik gewoon pech heb gehad. De service was verder prima.

Super bedrijf met leuke gratis kadootjes snelle levering mooi verpakt

Hier bestel ik vaker!

Producten Makkelijk te bestellen. Snelle levering.

Super levering, snel en correct!

Gewoon goed

Blij met de koop precies wat ik hoopte

De site moet klantvriendelijker

Vb, Voor een product als een conditioner van Kerastase moet je de naam van het product kennen want anders geeft de site niet alle conditioners die kunnen besteld worden weer.

Goede prijs ...snel geleverd. Lekker cadeau bij bestelling .

Happy

Ik heb hier een haarstukje van Balmain gekocht. Het was zeer snel geleverd. Prachtig haarstukje en tot mijn verbazing kreeg ik een douchegel cocosnoot bij. Heerlijk. Bedankt

Goed betaalbaar en snel

Omdat ik naar een speciale styling gel zocht jullie site gevonden. Super correct en nog een mooi cadeautje er bij.

Mijn bestelling heb ik netjes en snel ontvangen.

Top winkel en snelle service!

Deze shop had de peperdure conditioner die ik wilde voor een fractie van de prijs. Na bestellen werd het onmiddellijk verzonden en had ik het na 2 dagen al in huis. Zelfs nog gratis een fullsize douchegel cadeau. Helemaal top!!!!!

Geweldige site met dito producten

Al meerdere keren via deze site mijn haarproducten besteld die voor mij fantastisch zijn. Ik werd goed op de hoogte gehouden wat betreft levering en de bezorging via DHL verliep soepel. Zoals altijd weer TOP.

Snelle levering, incl. verassing

Snel geleverd en altijd een presentje erbij.

Correct en vlug

Behalve dat het snel bezorgd is, was ik zeer aangenaam verrast door het het luxe cadeautje, waarvoor mijn hartelijk dank, in deze tijden geeft dat een leuke oppepper. In betere tijden trouwens ook. Vriendelijk groet aan alle medewerkers. Marjan Ezinga.

snel en goedkoop

Uitstekende service met een zeer snelle levering en goedkope prijzen.

Fijne webwinkel!

Fijne webwinkel, makkelijk in het bestellen en snel geleverd! En een gratis cadeau is altijd leuk

Correct en stipt afgehandeld.

Enige opmerking betreft de transporteur (B post) omdat de levering niet zoals gevraagd in de automaat werd geleverd. Blijkbaar is de capaciteit van de automaat te klein.

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis