snel en goedkoop

Uitstekende service met een zeer snelle levering en goedkope prijzen.

Fijne webwinkel!

Fijne webwinkel, makkelijk in het bestellen en snel geleverd! En een gratis cadeau is altijd leuk

Correct en stipt afgehandeld.

Enige opmerking betreft de transporteur (B post) omdat de levering niet zoals gevraagd in de automaat werd geleverd. Blijkbaar is de capaciteit van de automaat te klein.

Zeer goede service

Zeer goede service! Ik had per ongeluk een product besteld in de verkeerde kleur. Kon gelijk via de chat met een medewerker hierover communiceren. De medewerkster, heel vriendelijk, annuleerde gelijk mijn bestelde product en mijn geld werd gelijk teruggestort. Toen ik het juiste product thuis ontving kreeg ik als cadeau een heerlijke douche schuim met Coco's geur, mijn favoriet! Goede service, bedankt!

Snelle levering en verrassing gratis

Makkelijk bestellen, goede prijzen, Snelle levering en gratis verrassing.

Duidelijke site en snel geleverd

Niet zo best

Mjn eerste ervaring was heel goed. Dus had ik besloten om nog eens te bestellen aangezien de kortingen van deze periode. Maar helaas was deze niet als gewenst. Had mijn product ontvangen met gebrek van een onderdeel. Heb inmiddels retour en hoop dat het netjes wordt afgehandeld.

Op tijd, als beloofd en met een kleine kado :-) Hartelijk dank!

Alles klopte

Van bestelling tot levering ging alles naar wens!

Vlotte en correcte afhandeling

Aankoop en levering verliep heel vlot. Voor herhaling vatbaar Het ontvangen cadeautje was een aangename verrassing.

Perfect!

Snelle levering, producten zijn goed verpakt, kers op de taart een gratis cadeautje

Makkelijk, snel en goedkoop!

Makkelijk bestellen en snel geleverd!

stipt en correct

bestelt op zondag en dinsdag mooi verpakt om 13 u afgeleverd door Bpost. spijtig dat het regende en de postman het pakje op 1.5m van het huis plaatste. Misschien onze fout, hadden hem zien aankomen en de deur reeds geopend. Maar hield hem aan de coronaregels. Alles was mooi verpakt binnen in het karton en een verrassing deed ook wel deugd. dank

Goede producten

Netjes een cadeautje erbij heel netjes. Goede producten!

Goede snelle service!

Groot assortiment en snelle levering. Altijd een cadeautje erbij.

Alles perfect verlopen. Super !

Vlotte bestelling en even vlotte levering. Dank jullie wel.

1 fles was kapot, de dop voor te sprayen was eraf

Jammer dat 1 fles kapot is. Nu is het nog duur

Super duidelijke site!!

Vlotte afhandeling , alleen jammer dat de bezorgdienst DHL haar geplande bezorging niet na komt.

Super tevreden

Super snel bezorgd. Super goede prijzen. Ik ben zeer tevreden:)

Prompt en stipt

Producten altijd snel en goed geleverd.

De prijzen van gerenommeerde producten zijn laag, vaak wordt er een gratis product bijgeleverd.

Snel bezorgd , niet duur en geen bezorg kosten . Wat wil je nog meer

Zo leuk Ik kreeg een kadootje bij mijn bestelling Super blij

Goede prijs, snelle levering.

De shampoo die ik besteld heb is snel geleverd. De shampoo pompjes zijn verbeterd. ✅

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis