Keurig geregeld!

Zonder probleem

Snelle levering, goede service

Ik heb al vaak via HBB 24 besteld. Altijd voldoende voorraad. Levering ook altijd snel.

Zeer fijn

correct geleverd, keurig verpakt. Product voldoet aan alle verwachtingen

Heel goede service

Ik kreeg een e-mail waarin stond dat mijn gevraagde product weer in voorraad was. Op de website was het niet in voorraad. Via de chat contact gehad met Saskia en zij zou kijken of het product nog in een van de winkels aanwezig was en indien ja, dan zou het op mijn verzoek met mijn andere bestelde producten in 1 levering bezorgd worden. Saskia heeft ook nog telefonisch contact met mij opgenomen om het wat makkelijker te bespreken. De volgende dag kreeg ik inderdaad een betaallink voor de gehele besteling. Deze is de volgende dag na betaling netjes thuisbezorgd. Een 10+ voor deze geweldige service!

Snel en goed

Goede prijzen en snelle levering.

Heel klantvriendelijk

Vlotte communicatie! Heel klantvriendelibk

Excellent delivery times. Good prices

Good delivery timing. Cheaper prices than other websites. It has huge variety of products available, which are not even available on other online webstores.

Prima en duidelijk. Afspraak nagekomen. Jammer dat de bezorgkosten pas bij €40,00 gratis is.

Prima geleverd met extra douche schuim als cadeau

Prima geleverd met extra douche schuim als cadeau. Heel tevreden!

Goede producten tegen een goede prijs en veel keuze!

Positief

Goed kwaliteit

Prijs en product voldoet uitstekend aan uw aanbod.

Snel en adequaat geleverd. Dat voor een concurrerende prijs.

Heel goed!

Goede prijs, je wordt netjes op de hoogte gehouden van je bestelling, goedkoper dan de concurrent, leuk detail dat je een cadeautje krijgt (dan voel ik me gewaardeerd als consument)

Door dat ik een foute levering had gekregen contact gehad en was in een dag opgelost

Mij bestselling volgende dag keurig in huis. Top prijzen en top levering

Snelle service,en leuk geprijsd.

Snelle levering en er zit altijd een leuke (gratis) verrassing bij.

What you see is what you get! Plus nog een cadeautje.

Bestel regelmatig en ben super tevreden!

Prettig product en een goede levering,bezorging

Ik gebruik de spray voor mijn haar, ik blijf het product kopen als het bijna op is omdat het een prettig product, goed resultaat Ben er tevreden over

Heel tevreden over deze firma.

Bestellingen komen altijd op tijd en zijn altijd correct en volledig verkondig. Ik steeds heel blij met de handcreme die er altijd als cadeautje bij was. Jammer dat dit blijkbaar is opgeheven.

snelle en correcte levering, en altijd leuk cadeautje bij je bestelling. enkel wel leveringskosten erbij nemen onder een bepaald bedrag...

Duurde een beetje lang voordat de bestelling kwam

De cadeautjes die meegestuurd worden zou ik liever als korting op de bestelling zien.

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis