Mooie duidelijke website , snelle levering

S avonds besteld de volgende dag in huis , nette snelle levering

Snelle goede service

Goed!

Product goed, levering laat te wensen over.

Wij hebben het pakket op een service punt laten aankomen. Hier konden ze het pakket niet vinden omdat het NIET op onze naam stond maar op het adres van het afleverpunt. Ons adres stond nergens vermeld op het pakket!! Na lang zoeken en aangeven van welk bedrijf het pakket afkomstig was is het uiteindelijk gevonden.

Snelle service en goede prijs

Dank weer voor de snelle levering. Prijzen zijn goed en altijd een erg leuke en bruikbare attentie bijgesloten. Tot de volgende keer!

Tevreden klant

Snelle le8van kwaliteitsvolle producten.

stipte levering zeer tevreden

ben zeer tevreden. correcte levering.

Goede produkten

Steeds content van de levering en produkten

Goed product, snelle levering!

Goed product, snelle en correcte levering.

Prima en snelle service!

Dank voor het gratis cadeautje, altijd leuk!

Supersnelle levering

Groot assortiment, snelle levering!

Excellent experience ordering and getting the stuff!!

The overall experience of ordering a fragrance online and getting it delivered the next day was excellent.

snelle levering, prima!

Voor een eerste keer wat besteld. Snelle levering met als kers op de taart nog een aardigheidje (douche-schuim) er bij. Leuk!

prima en snelle service

Volledig naar wens !!

Vlug besteld, en heel vlug geleverd ! Goed verpakt !!

Goede winkel, snelle levering

De bestelling op tijd en correct geleverd. Goede winkel.

Leuke prijs en snelle levering

We zochten via google op vitamine c bruistabletten en kwamen zo op deze site terecht. Leuke prijs, dus hebben meteen veel besteld. We kregen er een cadeautje bij! Altijd leuk. Goed product, fijne site en snelle levering! Top

Ik ben super tevreden over de service van HBB. ruime keuze, genoeg aanbiedingen, levertijden en verzending altijd prima.

Pakket is altijd compleet en wordt netjes en snel geleverd

Snelle en nette afhandeling.

Deskundig, zakelijk en snel.

DHL werkte niet mee, perfect opgelost!

Eerdere bestellingen met een dag in huis. Bij deze zat het tegen. DHL bleef de afspraak verzetten. Gelukkig goed opgepakt door de klantenservice waar ik via WhatsApp snel en direct contact mee kon leggen. Levering van nieuw pakket weer keurig de volgende dag.

Ik ben heel tevreden

Gemakkelijk te bestellen, vlug geleverd.

Mooie artikelen

Mooie artikelen, snelle verzending, leuke cadeautje - prima!

Positief

Prima,geen klachten.

Heel goed!

Goeie producten voor een mooie prijs.

Zonder meer heel goed en prettig.

Ruime keuze van gerenommeerde merken en ook mooie aanbiedingen.

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis