Helder en overzichtelijke dienstverlening

Een klantvriendelijke site en een afspraak=afspraak mentaliteit. En als je dan ook nog bij je bestelling een aardige attentie krijgt, wel ... dat voedt de klantbinding.

Het artikel is goed en snel gebracht.

Is niets meer aan toe te voegen,

Ik koop hier al jaren. Goeie prijzen en snelle levering

Goeie ervaring met HBB24. Ik zou het zeker aanbevelen

Topsnelheid, goed product en leuk cadeautje!!!!!

Zeer snel bezorgd, product zoals verwacht en leuke verrassing als extraatje.

Erg tevreden

De communicatie rondom levering verloopt goed, er wordt snel geleverd, jullie zijn voordeliger dan elders èn ik vond net nog een presentje bij mijn bestelling! Chapeau....jullie hebben er zeker een (tevreden) klant bij

Dik tevreden.

In de winkel moest ik meer betalen voor dezelfde producten.

Helemaal ok!

Bezorging naar wens!

snel en makkelijk

snel en makkelijk, veel producten.

Alles piekfijn in orde.

Goed en professioneel

Vakkundig en professioneel behandeld

voor herhaling vatbaar

snel, en heel mooi cadeautje , goed om te leren kennen.

Bestelling geplaatst , niet volledig

Ik bestel mijn eerste bestelling , waarin aangegeven wordt dat iets niet verkrijgbaar is tijdelijk. Ik sluit mijn bestelling af en stuur hem door . Nog geen 5 min later is het bewuste artikel wel weer leverbaar . Tweede bestelling geplaatst maar nu wel verzendkosten moeten betalen . Vind dit geen service .

Voortaan thuis laten bezorgen!

Niet handig om het op een afhaalpunt te laten bezorgen. In dit geval bij Luc oil. Het pakketje was niet naar mij gericht en men kon het dus niet vinden. Uiteindelijk is het goed gekomen.

Gewéldig

Bestelling keurig ontvangen op datum en tijd!

Uitzoeken, bestellen, super snel in huis incl. Presentje. Gewoon uitsteked

Gewoon goed!

Correcte afhandeling

Alles werd op tijd en correct afgeleverd. Tof element was het cadeautje dat er bij zat. Producten voldoen volledig aan mijn verwachtingen.

Te duur en te weinig op voorraad.

Voor de 2e maal waren er maar 3 stuks op voorraad van het artikel, terwijl ik graag groot inkoop. Dat is nl. beter voor mijn beurs en het milieu. Nadat ik mijn bestelling had geplaatst ging ik naar een andere online winkel en zag dat mijn product daar €2,- goedkoper was. €12 ipv €14. Het was wel een snelle levering.

Teleurgesteld

De laaste bestellingen stond er op de factuur cadeau,maar jammer genoeg was dat niet het geval. Ik vindt dat eigelijk wel jammer want ik bestel toch regelmatig.

Altijd keurige levering

Nette service

Snel goed en meer dan je verwacht!

Zomaar een douchefoam bij mijn bestelling!

Snel en goede prijs

Snel Goede prijs

Al heel vaak iets besteld Altijd super netjes verpakt én altijd een cadeautje erbij. Super leuk Ga zo door ik ben super tevreden

Snelle en verzorgde levering

Veel keuze, goed geholpen om een alternatief te vinden voor een product dat niet in het gamma zit. Snelle levering en alles is netjes verpakt !

Ik ben heel tevreden.

Nieuwstraat 70