Prima communicatie en snelle levering!!

Duidelijke website, snelle levering!

Snelle, vlotte levering

Snelle, vlotte levering. Heel ruim aanbod!

Gratis cadeau’tje was er niet bij

Gratis cadeau’tje was er niet bij

Snelle levering, prima service. Goede producten.

Fijne ruime keuze

Je kan op je gemak kijken zoeken en heerlijk als er dan ook nog korting is op vele Goede producten

Goeie producten en een overzichtelijke website.

Ik bestel hier al jaren en daar ben ik tevredenover. Ook leuk dat er vaak leuke aanbiedingen zijn. Voor mij 1 min puntje de kleine giften die erbij mijn haar producten zit, daar heb ik niks aan omdat ik ph neutrale producten voor mijn huid nodig heb. Veder vind ik het allemaal prima!

Vriendelijke en professionele medewerkers, en alles snel geleverd!

snel en netjes

al mijn producten werden snel geleverd en netjes verpakt

Uiterst tevreden

Reeds vele bestellingen gedaan,altijd was alles correct.Heel tevreden

Snelle levering en leuk altijd presentje erbij!

Levering heel goed, website minder goed!

Ik bestel regelmatig bij jullie, maar merk dat er wat wijzigingen geweest zijn op de website! Ik wou verschillende kleuringen bestellen van Carin en kon de geselecteerde nummers nergens bevestigen!

Top producten, top snelle levering

Helemaal tevreden

Mooie producten en goede service

Ik ben erg tevreden over HBB14.NL. Al vaker bij hun besteld. Altijd keurig netjes oo tijd bezorgd. En ook heel goed verpakt. Ruim assortiment in producten.

Prima site, gebruiks vriendelijk en heel snel in huis.

Alles prima in orde!

Goed verpakt en snel bezorgd!

correct en snel

Het openen van een account en vervolgens de afwikkeling van mijn bestelling: snel en correct

Zeer snelle en correcte service.

De website is aanzienlijk verbeterd.

Zeer snel geleverd

Altijd snelle en correcte levering. Nog nooit problemen gehad en ook alles wordt heel goed gecommuniceerd.

Was weer super!

Zoals altijd perfect verpakt en op tijd geleverd.

Prima HBB24

snel

Bestelling kwam razend snel, voor een goeie prijs. Er zat als extraatje een tubetje handcreme bij, leuk, bedankt!!

Uitstekende service

Snelle levering, overzichtelijke site, goede productkeuze

Fijn groot assortiment die je niet bij elke drogist kan vinden.

Was even zoeken op de site naar wat je zoekt, maar dat is in de winkel ook. En elk nadeel heeft een voordeel: je komt altijd wat tegen waarvan je denkt 'oja, dat is ook op'. :-)

Ben zeer tevreden

Alles keurig netjes geregeld en bezorgd

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis