Snelle levering.

Hele snelle levering en een handcrème kado bij m'n bestelling. Dankjewel.

Keurig verpakt, netjes op tijd.

Prima.

Alles verliep precies zoals het moest.Het proces klopte!

Snelle levering!

Zeer tevreden, snelle levering.

Ruime keuze en vlotte bezorging

De haarproducten zijn snel bezorgd en ook goed ingepakt. Dit is mijn 2e bestelling bij dit bedrijf. Ook zat er een cadeautje bij wat ook leuk en nuttig is, namelijk handcrème.

Snel goed

Een goede site en snelle verzending met een leuk presentje erbij!!!!

Snelle correcte levering

Gewoon goed zoals je mag verwachten

Packet

My packet doesn't arrive!!

Achteraf toch redelijk op tijd. Niets op aan te merken.

In goede staat ontvangen.

Snelle bezorging.

Artikel zoals omschreven. Jammer dat je voor de kadoversie extra moet betalen. Minpuntje!!!

zeer tevreden

ruime keuze aan producten, snelle verzending. Vaker besteld bij hun en tot op heden altijd zeer tevreden.

ik ben tevreden

Correct, snel en in prima staat geleverd. Bedankt voor het gratis cadeau... handcrème... is de derde tube . Misschien volgende keer iets anders of dan niks ... heb genoeg handcrème. Bedankt voor jullie werk

Duidelijk

Je kan op verschillende manieren het product zoeken dat je wenst. Vlotte leveringen. Opmerking: bij bestellen krijg je een gratis product meegeleverd. Heel fijn! Maar dikwijls hetzelfde product. Het eerstkomende jaar hoef ik geen handcrème te kopen. Maar toch, altijd wel leuk. Bedankt!

Snel en goed

Besteld volgende dag in huis met nog een leuke attentie!!

Prima bedrijf!

Het kostte wat meer moeite om het gewenste product te vinden. Via de chat werd ik snel en goed geholpen. In de zending die vlot kwam, goed verpakt, zat nog een handcrème als extraatje.

Geen levering ontvangen

Mijn bestelling zou gisteren geleverd zijn met BPost maar ik heb geen pakket gevonden. Wij zijn de hele dag thuis geweest , er heeft niemand aangebeld en ook op onze "veilige leverplaats" stond er geen pakket. Ik heb van Bpost een bericht gekregen dat jullie bestelling zou geleverd zijn. Ik heb echt niets aangelegen. Jullie krijgen van mij wel 5 sterren omdat de vorige levering probleemloos verliep. Kunnen jullie contact opnemen met BPost want dat kan blijkbaar enkel de leverancier. Dank en VG, Anne- Marie Broeckx 0031 496 453051

Goed assortiment en snelle levering

Een tijdje niets besteld en nu pas wel weer besteld. Helaas worden er geen pompjes meer bij de shampoo en cremespoeling geleverd wat ik jammer vind voor producten met dergelijke prijzen. Producten worden goed verpakt en snel geleverd. Altijd leuk dat er een presentje bij zit.

Snelle levering en goede prijs!

Top site, prijzen prima, snelle levering

De producten die je bij een kapsalon koopt zijn hier goedkoper. Altijd een leuk presentje erbij. Levering is snel.

Positief

Assortiment, bestelprocedure, snelheid van levering alles perfect in orde! Leuke samples bij de bestelling ook altijd leuk!!

Keurig op afgesproken tijd geleverd

De artikelen waren goed verpakt en op tijd geleverd.

Netjes optijd goed verpakt laatste bestelling dopje lak bus stuk maar dat is eerste keer en bestel al heel lang bij HHB 24. Ik ben tevreden klant.

Geweldige service!

Zeer snelle en accurate levering.

Fijn contact en snelle levering!

Donderdag bestelt en vrijdag in huis, erg fijn omdat het een cadeau was en ik echt moest kunnen rekenen op de levering 1 dag na bestelling. Ook leuk de monsters die erbij waren gedaan.

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis