Fijn contact en snelle levering!

Donderdag bestelt en vrijdag in huis, erg fijn omdat het een cadeau was en ik echt moest kunnen rekenen op de levering 1 dag na bestelling. Ook leuk de monsters die erbij waren gedaan.

Topservice!

Supersnel, efficiënt, goed verpakt en een hele scherpe prijs: Topservice!

Goede service en snelle verzendingU

Prima shop! Overzichtelijke webshop Goede service

Goed, snel en makkelijk.

Ik ben tevreden

Snel en correct.

Zie boven. Bovendien steeds een aardige attentie.

Slecht

Voor 17.00 besteld volgende dag binnen blijkt niet waar te zijn. 1 van mijn producten bleek niet op voorraad te zijn in het magazijn. Hier geen bericht over ontvangen. Nadat mijn pakket dus niet de volgende dag afgeleverd was, contact opgenomen met de klantenservice via Whatsapp, maar hier kwam ik niet heel veel verder dan een "dat kan gebeuren, onze excuses". Toen ik aangaf dat dit dan voortaan gecommuniceerd moest worden, gezien er bepaalde verwachtingen zijn door aan te geven "volgende dag binnen", werd hier niet echt op gereageerd, behalve nog een keer " excuses". De reden dat ik bij jullie besteld heb, was JUIST omdat ik mijn producten de volgende dag heel hard nodig had voor mijn baby! Voor mij geen producten meer via Hbb24!

Minder tevreden dan bij de vorige bestellingen - mis pompjes bij grote shampoo verpakkingen en bepaalde producten van het merk redken waren niet beschikbaar.

Snel en correct geleverd

De bestelling ging gemakkelijk en de levering was prima op tijd.

Prima service, duidelijk site

Goede site, duidelijk te overzien. Betaal omgeving is duidelijk en de bezorging ging zoals overeengekomen.

Snel bezorgen

Dhl als bezorger...daar wordt ik niet blij van

Dhl brengt na 1 poging pakje naar depot. Waarom niet bij de buren?

Ik heb mijn pakket nog steeds niet ontvangen. Fouten bij bezorger DHL.

Over het product kan ik nog niet oordelen omdat ik het nog steeds niet heb ontvangen. Vervelend.

Heel goede service

Heel goede service

vichy

Product snel bezorgd ..Bedankt ..

Snelle levering!

Prims

Vlot en efficient

Overzichtelijke website, snelle levering.

Bestelling werd op tijd geleverd

Goed, alleen jammer dat het gratis kadootje er niet bij zat.

vlotte afhandeling

een goede en overzichtelijke website, alles prettig geprijsd , bestelling verloopt vlot en alles reeds de volgende dag thuisbezorgd.

Goede acties en snel geleverd.

Keer op keer perfect!!

Al geruime tijd ervaring met hbb24. Ruime keus, duidelijke omschrijving, goede service en snelle levering!! Uitstekend!! Ik koop onze haarproducten alleen nog maar bij hbb24

Top, geen aanmerkingen!

Snelle levering, duidelijke site !

Fijne site en snelle levering

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis