Haarmaskers van Matrix

Perfecte product, snelle levering, heel klantvriendelijk! Heel erg bedankt!

Alles in orde!

Snelle levering zoals beloofd, verzorgde verpakking.

snelle levering en er zat weer een leuk cadeautje bij!

Mijn eerste bestelling perfect verlopen

Volgende x weer

Heel tevreden zeker de moeite

Goede service snelle bediening ruime keuze en voordelige prijs

Mijn favorieten online winkel

Alles komt netjes op tijd goede prijzen!

top!

van bestelling tot ontvangst: alles klopte helemaal!

Mijn bestelling in de namiddag geplaatst en de dag nadien in de brievenbus. Bedankt voor zo een snelle service.

Super webshop

Ruim assortiment van goede kwaliteitsproducten voor zeer aantrekkelijke prijzen. Bovendien ook nog eens goed verpakt en snel thuisbezorgd.

Veel keuzes, makkelijke site

Prettig te bestellen. Snelle levering met zeer aardige bezorger.

Goede producten dikwijls met korting en nog een cadeautje in de verpakking

Snelle verzorging

Vind de website niet fijn. Heb deze ervaring al eerder gehad. Moest nu 3 x terug naar HOME om weer te komen waar ik moest zijn.

Professionele kwaliteitsproducten

Professionele producten, zeer vriendelijke klantenservice. Ik beveel HBB24 zeker aan.

Zoals het hoort

Inmiddels een aantal keer hier iets besteld. Keurig geleverd volgens afspraak. Gewoon zoals het hoort! Niets op aan te merken.

Duidelijke site, eenvoudig bestellen en betalen. Snelle bezorging en goed verpakt. Volgende keer weer HBB24!

Snelle levering, prima

Leuk, altijd een extraatje bij levering

Top en goede klantenservice

Online bestellingen netjes bevestigd per mail, direct verzonden zonder vertraging. Van de 4 1L flessen zater bij 3 geen pompje. Na contact hierover zijn deze direct nagestuurd. Heel erg blij mee en dankbaar voor de goede service. Thumbs up!

Snel en netjes geleverd

Prima kwaliteit/prijs verhouding en goede service

Tevreden met keuze en kwaliteit producten. Service via klantenservice was goed. Probleem met bezorging snel opgelost. Bezorging en service bezorger ‘Red je pakketje’ slecht. Duurde 3 dagen, pakket weg en zelf oplossen. Zou ik niet aanbevelen.

Beter bestaat niet

HBB24 heeft een overzichtelijke site met veel merken en produkten, ik kan er alles vinden wat ik nodig heb

Super service

Hele goede service

Altijd goed en snel

ik koop al een ruim een jaar mijn haar producten bij HBB24. De levering is snel, vaak een leuk extraatje en ook heel fijn veel goedkoper dan bij de kapper.

Prima geregeld

Prima geregeld

Slechte bezorging

Bestelling ging snel en was snel verzonden. Ik was de dag van bezorging gewoon thuis. De poort was open. De pakketbezorger heeft het pakketje over mijn poort gegooid! Ik vind dit echt niet kunnen. Ik heb ook een voordeur waar gewoon aangebeld kan worden.

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis