Zeer klantvriendelijke en snelle levering

Ik had naar jullie een mailtje gestuurd met de vraag voor welke producten ik het beste gebruik voor mijn haar. Na een snelle reactie en goed advies heb ik de shampoo, conditioner en finicher besteld. Deze waren ook heel snel geleverd. Bedankt voor het goede advies en snelle levering.

Goede prijs, snelle levering!

Goede prijs, snelle levering!

Heel duidelijk

Snel , duidelijk ,ik ben tevreden over het product !

Snelle levering, super verpakt, ook aanbiedingen erbij en duidelijke website!

Geweldig produkt en snelle service

Ik gebruik al jaren van Matrix Blow down en dat is naar volle tevredenheid. Mijn kapper kon het niet meer krijgen, dus ik ben erg blij dat ik het bij HBB24 nog kon krijgen. Vlotte en keurige service! Bedankt daarvoor!

Zoals het hoort.

Ruime keuze, goed geprijsd en snelle levering.

Snelle en correcte service.

Een goed artikel. Keurig verpakt en op tijd geleverd en bedankt voor de gift. Tube handcreme. Super.

Top bedrijf

Snelle levering, goede producten en altijd een gratis cadeautje erbij. Ik koop er al een aantal jaren en ben altijd tevreden.

Prima ervaring

Snelle levering, alles volgens afspraak. Goede ervaring met deze shop

Snelle service, en met een leuke attentie! Blij met de producten

Altijd goed

Altijd correct en altijd op de tijd

Vlugge correcte bediening

Super❤️❤️❤️

Amazing job ❤️

Met 1 dag binnen elke keer

Elke bestelling met 1 dag binnen. Altijd compleet en goed verpakt

Snelle levering.

ZEER CORRECTE KLANTENSERVICE

In geval van een vraagstelling omtrent een levering wordt hieraan onmiddellijk het nodige gevolg gegeven wat mij een zeer positief gevoel geeft om verdere bestellingen door te sturen!

Producten zijn goedkoper dan in de winkel en je krijgt altijd een leuke cadeau erbij!

Makkelijk door de bestelprocedure, snel in huis en nog een verassing erbij ook. Hartstikke leuk.

Zeer snel en goed geholpen

Uitstekende service

Perfecte service !!

Vandaag besteld morgen binnen !

Top webshop!

Ik bestel er regelmatig, altijd alles verzorgd en super snel geleverd! En daarnaast al mijn favoriete merken in huis!

Hele goede en snelle levering van het bestelde

Alleen jammer dat het account niet meer werkte en dit dus een probleem bleek te zijn waar hard aan gewerkt wordt om er een oplossing voor te zoeken. Ik hoop dat dit snel zal lukken.

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis