Correcte informatie op voorhand,perfecte levering on time

Goede snelle service

besteld en de volgende dag in huis. Goed verpakt en een lekkere handcrème kado .

Heel tevreden

snel, duidelijk, goede prijzen, grote keuze van mijn lieveling articelen en altijd cadeautjes in mijn verpakking :) mijn nieuwe favorite beauty supply. Groeten Maja

Ook klantenservice was heel behulpzaam toen ik het verkeerde product had besteld. Antwoord kreeg ik nog dezelfde dag.

Prima service, snelle verzending en ontvangst

Nogmaals: prima service, snelle verzending en ontvangst. Dank voor extraatje.

Elke keer echt correct!

Tja tot op heden, snel, correct en zo leuk om nu een verrassing erbij te ontvangen

Scherpe prijzen, snel geleverd

Prima en snelle levering. Goed verpakt en een cadeautje erbij gekregen. Ik zou het aanbevelen

Snelle service en levering

Ruime assortiment met leuke aanbiedingen. Duidelijk en makkelijk bestelproces. Snelle service en levering met duidelijke informatie via mail.

Super snelle fijne service

Super snelle fijne service

Duidelijk web Top snelheid Maar de maat van de kleding is wel drama Maar M is volgens mijn maat L Maat S voelt ook als maat L Daarom heb ik mijn bestelling terug verzonden

Op tijd geleverd, goed verpakt

Snelle levering en netjes

Alles naar wens!

Levering was top en de producten ook.

mijn ervaring was heel erg goed

alles ging heel goed

Geweldige service

Echt vriendelijk personeel op de klantenservice Ga zo door

in het begin van de eerste bestelling is het echt een kadotje om het uit te pakken wel jammer dat het bij de 2e niet zo was en het een beetje saai was om uit te pakken verders top heel snel binnen ben er wel blij mee.

Netjes verpakt en een gratis item

Tevreden over levering en product

Super snelle levering

Super snelle levering Keurig verpakt Via track&trace te volgen

Tevreden

Snel en de. Producten zijn goed.

Alles conform bestelling

Alles netjes verpakt snel geleverd en altijd een aardigheidje bij je bestelling, kortom prima

Goede en snelle levering waarbij zelfs een cadeautje extra Ingesloten zat

Ruime keuze in producten en snelle bezorging!

niet geweldig

Er wordt gezegd dat het spul ook de pigmentvlekken camofleerd, wat bij mij alleen echter alleen maar verergerde. Niet blij mee.

prima assortiment en snelle levering

zal zeker nog eens een bestelling doen

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis