Zeer tevreden.

Snelle en correcte Levering

Snelle en correcte levering

Snelle correcte levering!

Zeer goed!

prima bezorging, over producten ben ik ook tevreden

Handcreme als gift niet gepast voor een man

Vlotte afhandeling van mijn bestelling. Binnen twee werkdagen had ik de bestelling is huis. Heel leuk, met attentie. Dank hiervoor.

Zeer snelle en correcte afhandeling bestelling

Zeer snelle levering

Hele goede producten en goede service

Prima service !

Super goed

de beste producten voor een goede prijs

Ik vind bijna altijd wat ik nodig heb en betaal daar een goede prijs voor.

Heb nooit een pakket ontvangen...

Jammer genoeg is mijn pakket nooit gearriveerd noch heb ik antwoord gekregen. Heb nochtans meermaals besteld via hbb24....

Zeer snelle levering dwz de volgende dag

Wat een service

Bestelling ontvangen na een dag .. gewoon perfect

Super producten

De haren voelde al na 1 wasbeurt zijde dacht aan

goede service

alles is vlot verlopen.

Snel makkelijk goed verpakt. En ook nog een cadeautje top

Alles op tijd geleverd en fijne producten

Prima !!

Heel netjes verzorgd verpakt en opgestuurd, en dan ook nog een handcreme als cadeautje erbij, ik was blij verrast, hartelijk dank daarvoor. Vriendelijke groet, Karin.

Snelle bezorging ,veel keus. Gratis gift zat er delicaatste keer niet bij, maar de keren ervoor altijd.

Alles snel en goed verpakt toegekomen

Succesvol

Uitgebreid assortimenr en snelle levering

Precies wat ik had besteld

Niets meer en niets minder. Wel jammer dat ik 2 literflessen Kerastase shampoo heb besteld en pas bij levering een kortingskaart krijg voor precies hetgeen ik besteld had. Daarnaast zat er helemaal geen pomp bij het product. Ook geen proefje of zo. Dus ja, precies wat ik has besteld!

Snel geleverd, leuke prijs

Snelle en correcte levering

Alles op tijd en volgens afspraak. Vond het extra product ook leuk. Zo moet het!

Topservice

Voetcreme besteld van Roche Posay! Binnen 3 dagen bezorgd. Mooie prijs betaald (iets lager dan elders) en een gratis cadeautje (handcreme) ontvangen. Voor mij de eerste keer dat ik had besteld, maar zeker voor herhaling vatbaar!!

Snelle levering.

Nieuwstraat 70