Nooit weer!

Ik heb een zeepbakje van 10€ gekocht, ik moet 4 euro bezorgkosten betalen. Helaas past het niet zo mooi als ik gehoopt had, dus stuur ik het terug. Kosten voor het terugsturen? 8€! Conclusie: ik bestel nooit meer iets bij jullie!

Prijs kwaliteit is ok

Vandaag besteld, morgen in huis, top!

Snel en correct!

Razend snel en correct geleverd.

Gel stinkt! Lijkt net of ik een kauwgom bal in mijn haar smeer.

Op tijd geleverd. En werkt goed. Maar geur zeer overheersend. Mierzoet.

Super Produkten voor een prachtige projs

zeer snelle levering!!! goede kwaliteit.

Voor de eerste hier besteld,prima ervaring. Snelle levering,produkt zoals omschreven.

Snel

Had een vraag gesteld. Heel snel antwoord. En daarna besteld en snel geleverd. Alleen jammer dat cadeautje beloofd is en niet gekregen

Goed. Snelle levering

Keurig, snel, goed verpakt, en een leuke verrassing

Groot assortiment en Super verzending

Veel keuze, dus groot assortiment. Snelle levering, goede communicatie en leuke gift erbij.

Geen problemen

Fantastische site.

Ik wordt altijd goed geholpen en ze hebben zoveel producten op voorraad en ook nog is lage prijzen.

Uiterst tevreden

Snelle levering heerlijke crème en nog een leuk extra tubetje handcreme gratis erbij

Vlotte correcte levering

Kan niet beter

Snelle bestelling en snelle aflevering!

Snelle bestelling en snelle aflevering!!

Uitmuntend

Er ging iets mis bij de bestelling en vraag gesteld aan de hulp desk en dezelfde enorm geholpen en de dag nadien de bestelling in de bus. Top service

Topproducten supersnel geleverd

Jammer dat ik deze site niet eerder heb ontdekt. Ik was op zoek naar kwaliteitsproducten voor mijn haar. Deze site heeft een topassortiment voor een aantrekkelijke prijs. Ook nog eens binnen 24 uur geleverd. Als m'n flesjes leeg zijn kan HBB24 weer op een bestelling van mij rekenen.

super

correcte levering en heel vlug!

Perfecte levering

Perfect op tijd geleverd

Betrouwbaar

În al die jaren dat ik klant ben, altijd een perfecte, foutloze en snelle levering ! TOP !

De door mij bestelde producten werden devolgende dag al geleverd, en dan zat er ook nog een cadeautje bij.

zeer tevreden

goede producten, snel bezorgd

3x wezen om het op te halen, jammer.

Ik ben 3x wezen om het af te halen; 1e keer was nog niet bezorgd , 2e keer sloot de zaak om 17:30 uur. De derde keer gelukt, Jammer...

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis