Geen fijne telefoniste aan de lijn gekregen

Deze dame in kwestie was kortaf en ongeduldig. Ze sprak naar mijn gevoel Belgisch. Ik had een naar gevoel toen we de verbinding verbraken.

Supersnelle levering, hier kan bol.com niet aan tippen

Ik was positief verrast door de hele snelle levering. En het is altijd leuk om bij je bestelling een presentje te ontvangen

Het door mij bestelde product, een flesje naggellak van het merk Yves Saint Laurent, had ik de volgende dag in huis en daarbij was een gratis tube handcreme bijgevoegd. Heel leuk en attent

Alles correct en snel berlopen

Super snelle levering. Keuze uit tientallen bekende merken. Je vindt zeker wat je nodig hebt.

Super goede service.

Mijn zending was naar een verkeerd DHL punt gegaan. Binnen 2 dagen had ik de spullen alsnog in huis!

Producten zijn van goede kwaliteit, ze zijn ook snel geleverd! Super goed!

Heel snel en netjes

goede afhandeling

Genoeg keus, snelle levering

Fijne site en genoeg keus

heel goede ervaring

super heel netjes

Snelle levering en alles netjes verpakt!

Producten zijn met korting en een stuk goedkoper dan in de winkel.

Na bestellen product, snel in huis!

Snelle levering én leuk cadeautje

Snelle levering van fijne producten tegen mooie prijzen. Plus een leuk bruikbaat cadeautje.

Snel geleverd, goede prijs

Ruim aanbod. Snel geleverd

goede producten snel geleverd

Mijn ervaring is als voorheen prima. De producten gebruik ik al langer, fijn dat er af en toe aanbiedingen zijn. De levering is altijd vlot en goed.

Zeer klantvriendelijk en oplossingsgericht personeel. Ik had te maken met Daisy via de mail, zij heeft een probleempje met de bezorging direct opgelost.

Fijne site waarin alles makkelijk te vinden is en goed omschreven wordt. Daarnaast zeer snelle levering met goede tijdsindicatie!

accuraat bezorgd.

na besteld de volgende dag geleverd. prima.

top

altijd snelle en correcte levering

Snel, correct! Nog nóóit iets misgegaan! Super tevreden!

Ik bestel altijd bij HBB24. Ze hebben alle merken en een snelle levering, echt top.

Snelle vlotte levering

Vlotte levering

Jullie denken altijd mee

Product vergeten te leveren.

Mijn ervaring met HBB24 is altijd prima. Zelfs de laatste keer hadden zij een product vergeten en deze werd direct nageleverd. Top services.

Ik bestel graag bij HBB24. Goede producten voor een goedkopere prijs dan bij de kapper. Erg snelle levering, goed verpakt en kreeg er ter attentie een handcreme bij.

Prima, snel geleverd

Goed bedrijf