prima spullen, alles wat je zoekt en snel geleverd.

ook fijn dat je niet weer een account hoeft aan te maken!

Besteld en snel geleverd.prima

Super snelle levering!! En ik ontving een klein presentje bij de bestelling. Dit werd op prijs gesteld.

Top !

Ruime keuze, snelle levering en leuke gratis attenties extra !

snelle levering en wat leuke extraatjes

Ik heb mij verheugd over de extraatjes voor het zwemBAD: Mini MaskeraTine en shampoo. Merci, i love it !

Snelle service bedankt

Altyd snelle service bedankt hiervoor

Netjes en snel opdracht afgehandeld

Zie antwoord in 1 zin!

binnen 1 dag mijn bestelling!

snel geleverd, fijne website

Super te vrede

Ik ben erg te vrede, alles prima op tijd ontvangen.

Heel blij mee

Buiten het feit dat ze een ruim ass. Hebben ook nog eens Snelle, nette levering en nog een zakje vol verrassingen. Dus alleen maar positieve ervaringen. Geen 10 omdat er altijd ruimte moet zijn voor verbetering.

Erg naar tevredenheid

Snelle service in 1woord alles is correct afgehandeld.

top

top

Snel geleverd en wat ook nog leuk is, heel wat extra's, (gratis) erbij.

Minder pluizig haar en meer krullen

Te vreden

Scherp geprijsd product en snelle levering

Shampoo besteld op de site. Werd snel geleverd met als extraatje een handcrème.

Snel en netjes!

Producten mega snel binnen gekregen + heel veel gratis producten bij gekregen. Heel tevreden!

Ik heb niet gekregen wat ik vroeg!

Ik bestel nooit meer iets, na het bellen hierover, kreeg ik dr smoes dat de verpakking veranderd is. Over de ingrediënten werd niet gesproken dat die ook anders zijn. Ze staan wel allebei nog op de site. Dus van vernieuwde verpakking is geen sprake. Het was wel ruim 60€

prima bedrijf

snelle levering. goede prijzen

Uiterst snelle en correcte levering

alles volgens afspraak

ik werd keurig op de hoogte gehouden van de zending. Pakket zag er ook verzorgd uit en zelfs nog een extraatje erbij. Top Bedankt voor de service!

Goede en snelle levering

Dit was de eerste keer dat ik bij HHB24 bestelde en dat zal ik vaker doen. Alles verliep goed Zoals beloofd.

Gewoon goed en voor goede prijs

Levering was in meerder pakketten;; dat vindt ik wat lastiger;; ik wacht liever paar dagen dat alles tegelijk komt!

perfect

Ik krijg altijd mijn producten op tijd. Geen vertraging, geen smoesjes. Heel blij me met de kwaliteit van parfums en met de service

Snelle service , goede verpakking

Optimaal produkt