Alles ging naar verwachting

Snel geleverd, goede service

Belle de Soleil van Fragonard is een van mijn favoriete geuren. Ik heb hem op vakantie een paar keer bij Fragonard zelf gekocht, maar dat zit er nu even niet in. Ik ben zo blij dat ik de geur nu gewoon in Nederland kan kopen, en als ik hem gebruik dan komen er gelijk weer mooie herinneringen naar boven. Het bestellen ging goed en zoals beloofd, had ik de bestelling de volgende dag al in huis (DHL stuurt je een email met details). Er zat zelfs een cadeautje bij. Het enige wat ik miste was het mooie stoffen zakje dat je er in Frankrijk bij krijgt, maar gelukkig had ik die nog.

Snelle levering!

Snelle en complete levering! Precies zoals beloofd. Alles netjes verpakt en goede handige webshop! Top!

Alles top!

Niets op aan te merken!

Wat ik besteld heb, is het al de volgende dag bij mij bezorgd. Goede service en ik hoef niet lang op mijn bestelling te wachten.

Prima site, overzichtelijk.

Ben al jaren fan van HBB24. Er zit bij je bestelling altijd wel een extraatje. Heel tevreden.

Snelle en keurige levering. Niks op aan te merken. Hartelijk dank

helemaal tevreden

I've been buying my shampoos here for nearly 2 years now. Fast delivery, good prices for good quality products, and gifts in addition to that! I have also had positive experiences with assistance when I needed contact about a purchase.

Fantastische service en geweldige priducten

De producten zijn allemaal A merk. De service is fantastisch. Ze zijn perfect verpakt met een snelle levering. Kreeg er gratis gifts bij en vooral dat mini wellness pakket was te gek.

Goede service en snelle levering. Pakket goed verpakt. De testers of wel de cadeautjes die erbij zitten daar heb je ook echt wat aan. Testers van shampoo gehad en dat is echt een klein flesje, kan ik een week mijn haar van wassen. Dat is pas echt uit proberen. Breed assortiment op de site wat ook zeer prettig is en vele merken. Perfect, super goed, fantastisch.

Uitstekende ervaring en voor herhaling vatbaar

snelle levering, goede prijs

De producten werden netjes en snel geleverd.

Heel fijn, snelle levering en net contact. Alleen word er veel aangeprezen over de gratis gift, heel leuk. Maar keer op keer een handcreme te ontvangen is wat minder als je voor minimaal €50 besteld.

Super goeie producten en dienst!

Heel positief. Producten zijn snel geleverd, goed verpakt en een leuke verassing van een kleine cadeau. Ik ga echt meer bij HBB24.nl bestellen!

Zeer goede service!

Alles verloopt zeer vlot. Van bestelling tot levering. Niks op aan te merken! Prima service en zeer veel leuke staaltjes bij de bestelling gekregen!

Wordt uitstekend geholpen door de medewerkers

Ben zeer tevreden, zodra ik een bestelling heb gedaan en vervolgens de betaling heb ik binnen enkele dagen mijn bestelling binnen. 100% tevreden

ook deze weer prima verlopen

Keurig op tijd geleverd

Super goed leuk pakketje mogen ontvangen blij mee

Super goed en leuk pakket!

snel

goed verzorgde en snelle levering. Ik ben dik tevreden.

Goed verlopen

Volgens mij alles goed,verlopen en netjes afgehandeld ., alleen jammer dat er maar 3 flesjes beschikbaar waren. Wanneer weer voorradig krijg ik,een Mail heb ik begrepen idg

prima levering

Ik had haarschuim besteld, die ik nergens meer kon vinden. Hier hadden ze die nog wel. Bestelling was er snel. Niet te duur. Zat een klein kadootje bij in de vorm van een handcréme. Ook kun je achteraf betalen wat ik wel belangrijk vindt.

Snelle service, goede website, goede prijzen

Heb voor de eerste keer besteld, kreeg het bestelde product direct de dag erna afgeleverd met een kleine verrassing erbij.

Levering kan sneller

Alleen jammer geen snelle levering

Top ervaring. Fijne producten en snelle levering

Netjes en optijd bezorgd

Betrouwbaar