Snelle bezorging .!!

Heel fijn .Product gebruik ik al jaren .Maar kon het nergens vinden om te bestellen of te kopen

Altijd goed snel en makkelijk

Gemakkelijk

Bestellen gaat gemakkelijk en levering super snel, erg blij met jullie webshop

Kon niet in mijn winkelwagentje gaan zien, gebeld en onmiddelijk alle hulp en service, direct hebben deze mensen mij geholpen om met email te betalen, snelle levering met een goede kwaliteit, grtjs conny

Excellente webshop

Kwaliteitsproducten, efficiënte website en razendsnelle levering.

Levert op tijd en betrouwbaar.

Het product is goed en reeds de volgende dag bij mij thuis.

Tiptop!

Mooie duidelijke website met goede zoekopties. Zendingen worden compact en goed beschermd verstuurd. Volgende dag ontvangen zoals beloofd.

Goed. Snel bezorgd. Fijne producten.

goede site en prima levering

Tevreden

Alles prima, zoals contact via de chat en snelle levering. Enkel het welkomstgeschenk vind ik maar niets, gratis product maar niet voor mijn huidtype, kan er niets mee doen.

Goede service, komen afspraken na.

Goede prijs/kwaliteit. Bezorging conform afspraken. En leuk, dat er altijd een verrassing bij zit.

Heel snelle levering Goede prijs kwaliteit

Normaal uitmuntend, ditmaal niet

Normaal altijd op tijd bezorgd. Ditmaal pas na drie dagen omdat het bij het verkeerde distributie filiaal lag . Ik weet niet of dit door hbb24 kwam of door DHL. Daar het product als medicijn gebruikt wordt heb hierdoor problemen ondervonden.en kon ik de deur niet uit vor drie dagen tussen 11.00/15.. Dit gaf de track en trace dagelijks aan namelijk. Als het aan DHL lag dan mijn excuses. Met vriendelijke groet, J.Ketting

Ik vind alles dik in orde

Ik vind het een duidelijke website en de levering is heel snel.

Pakje nog niet aangekomen

Hello, Ik heb mijn pakje nog niet ontvangen!

fijne producten tegen een goeie prijs

veel goeie producten voor een goeie prijs snel thuisbezorgd

Geopendde verpakking?

Ik bestel een tondeuse van 90eu. Ik verwacht minimaal dat ik de eerste ben die de verpakking opent net als iedereen denk ik? Zie ik dat er 2x een sticker op is geplakt en nog niet eens gesloten is toen ik de verpakking uit de doos haalde. Blykbaar die ook geopend met een scherp voorwerp en niet eens dichtgeplakt. Schandalig! Nou heb ik hier niet over gebeld, omdat ik hem met spoed nodig had, maar heb m wel gecontroleerd op gebruikerssporen. Gelukkig zaten die er niet op. Wel heel jammer dat ik de zoveelste persoon ben die eenn open verpakking mag openen, terwyl ik de betaler ben...

Telefonisch contact goed

Na telefonisch contact omdat ik mijn pakket niet had ontvangen, is het pakket uiteindelijk na vele omzwervingen na 2 dagen bezorgd. Helaas was de bestelling niet compleet terwijl de volledige bestelling op de pakbon staat. Direct per mail contact opgenomen met de klantensevice. Ik wacht ivm het weekend nog op antwoord. Deze keer ging alles mis, wat er mis kon gaan. Normaliter altijd snel en accuraat.

Goede levering

De producten die ik bestel, zijn goed en op tijd bezorgd. Webpagina duidelijk. Ik ben tevreden met wat ik tot nu toe bij jullie besteld heb.

Bestelling netjes ingepakt en op tijd geleverd. Duidelijk als iets er even niet is en keurig een mailtje als het weer leverbaar is

Correcte snelle levering

Prima snelle levering. Goede prijs

Ideaal

Mijn bestellingen gebeuren vlot en na enkele dagen wordt het pak aan huis besteld zonder problemen. De inhoud van het pak is zoals gevraagd en er zit altijd een fijne verrassing bij.

Levering naar verwachting

Altijd goed !

Goede producten en super snelle levering. Koop regelmatig bij dit bedrijf, aanrader !!!

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis