Service

Snel afleveren

it was nice

especially the customer agent was very helpful

alles super geregeld

Ik ben super tevreden, alles duidelijk en netjes bezorgd

Wat een topservice!

Ik zou niet weten wat jullie nog kunnen verbeteren. Vanaf het moment van telefonisch contact tot levering was vriendelijk, deskundig en to the point. Heel prettig.

Uitstekende service

Ik bestel al jaren bij HBB en ben uitermate tevreden over de afhandeling en de snelheid waarmee alles geleverd wordt.

Stipte en correcte levering.

Een groot assortiment in het gamma. Heel comfortabele en toegankelijke website. De samenwerking met B post verloopt vlot voor de klant. Je wordt tijdig op de hoogte gesteld indien bepaalde producten niet kunnen geleverd worden, en krijgt een mail vanaf wanneer ze opnieuw beschikbaar zijn. En de prijs is een aanrader als je vergelijkt met andere winkels.

Snel en goed!

Ruime keuze en snelle levering.

Prachtig

Ervaring met bezorgen was top! Product was erg prachtig, was wat ik verwacht

Geweldige producten, super snelle levering!

Altijd goede kortingen en snelle levering

levering op tijd en goede prijs

Snelle levering met trackinformatie

Snelle levering met trackinformatie

Goede en snelle service

Duidelijke beschrijving. Goed en snel geleverd

slecht

voor 2 doosjes tabletten hoef ik niet zo,n gezeur

Goed en goedkoper !

Hetzelfde product bij een ander veel duurder

Supergoed!!!

Snelle service, mooie producten en een mooi presentje bij je bestelling. Fijne website, zal er vaker bestellen.

Snel en zonder problemen

snel besteld, snel bezorgd

Snelle levering, goede prijs, juiste assortiment.

top

Altijd goed!

Bestellen is makkelijk, de site is overzichtelijk en duidelijk. Levering is altijd snel en goed. Nog nooit een verkeerde of beschadigde levering gehad. Alles altijd zeer goed verpakt. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen.

Prima producten snel geleverd

Ik vond al snel wat ik zocht tegen een scherpe prijs.

Prima geregeld snelle verzending.

Prima verzending, maar ik mis een pomp voor mijn shampoo

Kerastase shampoo besteld, grote fles can 1000ml. In de opmerkingen gevraagd of er een pomp bij kon. Wel een cadeautje erbij.. maar geen pomp. Nu is die grote fles niet fijn te gebruiken! Ik had liever een pomp ipv een cadeautje.

Was goed en netjes verpakt.

De spullen waren super gied en mooi verpakt. Ook niet duur bij hbb24 snel en goed geleverd .

Duidelijke site

Goede producten snelle levering super

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis