Hbb24 is heel goed

Ik heb álles gevonden bij hbb24 met een leuke cadeautjes en korting

Altijd goed!

Altijd goed en heel snel geleverd

Je krijgt wat je vraagt, snelle levering, prima prijs, netjes bezorgd en verpakt.

Alles verliep volgens afspraak

De levering is conform de bestelling, goed ingepakt en op tijd aan huis geleverd.

Goed product -> biologisch stremsel

Biologisch stremsel is zeer vlot geleverd.

perfect!!!!!!

perfect!!!!!!

Goede en snelle levering

Hele snelle levering...

Jammer gemiste kans

De levering was snel en goed gecoördineerd. Helaas was het doosje van een verpakking open en het flesje dus zo te gebruiken dat vond ik niet prettig. Verder was er maar een bijgevoegd sample(monster)terwijl ik twee dingen had bestelt en wat ook niet was van een vd merken die ik had bestelt. Dat was een teleurstelling.

goed,

goed, alleen jammer dat de laatste keer, deze week ,de bestelling binnen kwam en de fles shampoo was open en had dus ruim gelekt in de doos

Slechte service

Nu alweer 2 maanden terug dat ik alles heb geretourneerd maar nogsteeds geen mail en geen geld heb ontvangen.... Communicatie gaat ook heel slecht met dit bedrijf ze zijn niet vriendelijk en als je ze belt en vraagt wanneer je geld terug wordt gestort, zeggen ze dat mensen al 4/5 maanden wachten op hun geld en dat het bij mij nog wel een poosje kan duren ?

Prima product

Gebruik dit product al jaren en zal dit blijven doen vanwege de goede kwaliteit!

Goede producten en een snelle zorgvuldige levering

Het bestellen ging gemakkelijk en de levering verliep volgens plan. Goede communicatie

X

X

Keurig, snelle levering!

Snelle, correcte levering

Nvt

Nvt

Goede kwaliteit spullen

Snelle correcte levering!

Al eerder producten besteld op deze site en altijd naar tevredenheid bestelling ontvangen.

Heel content, vlugge bediening

alleen maar positief

Goed geprijsd, ruim assortiment, snel en correcte levering

Goed geprijsd, ruim assortiment, snel en correcte levering

Snelle en goede service

Snelle en goede service. Terwijl de groothandel al maanden niet kon leveren, kon ik hier wel terecht. Top

uitstekend

Snel bestelt en snelle levering.

Snelle levering en voldoende infobeschrijving van de producten

Snel en betrouwbaar

Correcte afhandeling, snel en altijdvriendelijk

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis