SUPER

Geen negatieve ervaring...altijd snelle, correcte levering.

super snelle levering

Super service en hele nelle verzending

Scherpe prijzen, goede service.

Uitgebreid assortiment, snelle levering en leuk dat er een attentie bij wordt gedaan.

Topper

Besteld, betaald en bezorgd! En dat lekker snel!! En zo hoort het!!

goede producten voor een top prijs, snelle levering

goede producten voor een top prijs, snelle levering

Snel geleverd!

Binnen 24 bezorgd ondanks Corona tijd, niets op af te dingen

Zoals afgesproken

Vandaag besteld morgen binnen geweldig . Product is goed

Op tijd

Website is overzichtelijk. Bestelling en levering verlopen goed.

Altijd prima levering, snel en altijd correct

Het is een heel product.

Bestelling is zo snel gekomen.

Perfect zoals altijd

Gebruiksvriendelijke website, veel producten voor een vriendelijke prijs! Snelle levering. Ik kom altijd terug bij HBB24 :)

Great experience!

They had all products that I needed with a very good price. The delivery was super fast and the products well packed. I am very satisfied with the service!

Een zeer tevreden klant !

Snelle verzending. Prijs en kwaliteit zeer goed

Tegen houdbaarheidsdatum

3 potten centrum vitamine pillen gekocht. Niet duur maar krijg ze nooit op binnen de houdbaarheidsdatum. Oude pillen

correctie van de beoordeling

Was foute leverencier excuses hiervoor , de levering was wel snel en efficient

Beter en sneller kan niet

Ik bestel al jaren...jullie site is overzichtelijk alles kun je makkelijk vinden ....snelle levering..perfect

Prima order,goede levering

Zelden alles voorradig

(Ik bestel voornamelijk kiss verf , nog nooit waren alle tubes die ik nodig had voorradig ,terwijl ze in de winkels wel te verkrijgen zijn ,volgens mij is dit een grove fout van degene die dit moet opvolgen.) Buiten dit euvel verloopt de rest correct,vlotte levering,steeds in orde. Dus , aanbevolen , men kan gerust bestellen en zeker zijn van een correcte levering.

enorm veel keuze op alle gebieden van persoonlijke verzorging en make-up...zowel in merken als soort...zeer snelle levering.

Geweldig klantgericht met bijna altijd een cadeautje erbij !

Top ! Telkens weer !

Top bedrijf

Snelle levering!

aflevering geweldig

Deed mijn bestelling als ouds bij Vitacijn, wist niet dat dit onder andere merknaam was gezet.Maar alles oké hoor.

Op tijd levering , leuke presentjes bij de orders.

Snel alles geleverd

Voor t eerst bestelling gedaan en direct geleverd

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis