Top !

Snelle levering en fijne handcrème !

Zeer snelle verzending

Zeer snelle verzending. Heel erg goed verpakt. Kreeg zelfs een attentie erbij, ben daar erg blij mee. Dank jullie wel. Ik raad aan.

Hele oude tube van dr renaud

De clearing gel tube van dr renaud wordt al jaren in een andere tube geleverd, degene die ik heb ontvangen is al jaren oud

Schlecht!

Er wordt geen echte hulp geboden en je moet achter de bestelling aanrennen!!!!

Uitstekende produkten

Artikelen die soms niet in Parfumeriezaken (meer) te verkrijgen zijn kunnen hier besteld worden!

Helemaal geweldig

Ik heb het via de webshop besteld. Het werd snel thuis bezorgd.

Altijd heel goede ervaring

Heel goede produkten en zeer snelle ven goede levering.

Alles in orde

Een uitgebreid assortiment en de levering loopt volgens afsprakkj.

1ste keer top

Mijn 1ste ervaring is al heel goed verlopen En snelle verzending!

Het was gewoon goed

Mooi product

Heerlijke Schotse zeep in prachtig doosje snel geleverd

Snelle levering en wat een leuke verrassing de kadootjes extra erbij…

Ik was op zoek naar hairstyling product en zag daarna ook nog een leuke actie met parfum. Dus die er ook bij besteld. Ik hou deze site zeker in de gaten om wat vaker iets te bestellen. En heel fijn dat het ook snel geleverd is, dat laat bij andere bedrijven tegenwoordig vaak te wensen over.

Alles verliep makkelijk

Super blij het online bestellen ging perfect. Zoals beloofd de bestelling snel geleverd.

snel, correct; duidelijke productomschrijvingwas de

was de eerste bestelling online . Ben aangenaam verrast van het gemak en duidelijkheid, en ook niet hoeven zoeken in de winkel. positieve ervaring. Ook al vind ik fysiek winkelen heerlijk. Voor bepaalde artikelen is het zeker fijn.

Het juiste product en snel geleverd

Ik heb al vaker mijn shampoo e.d. besteld en is altijd snel en goed geleverd. Fijn ook dat zowel Nederlandse betaalmethoden zijn als de Belgische.

Op tijd

Verzending op tijd Kadootje erbij

Snel!

Altijd mooie prijs en snelle levering

Erg blij met mijn bestelling en dat voor een heel mooi prijsje

Snel en goede levering

Prima.

Slechte klantenservice

Ik had contact gezocht met de klantenservice omdat duur hun systeem iets niet goed werkte. En die reageerde heel kortaf. En vervolgens nooit meer reageerde op mijn reactie. Slechte service.

Goed!

Snelle levering, producten zoals omschreven en een leuk presentje in de doos.

Goed online winkel website with cosmetic

I love this store and always come back to shop there

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis