Overzichtelijke site, gevonden wat ik zocht. Besteld en op de aangegeven datum bezorgd.

Hier verkopen ze alles kwa kapper producten

helemaal prima

Besteld, betaald, ontvangen, geen enkel probleem. Zelfs een handcrème cadeau, wel zo handig met het vele ontsmetten in deze tijd. Heel tevreden.

Super service!

heel snelle levering, ruim aanbod,

Snelle en perfecte levering

prima, snel, goed

Super snel werd de bestelling bezorgd met een leuk kadootje als extraatje. Alleen had ik het met kadoverpakking besteld. Dit nav het heel leuke plaatje waarop je een mooie kadodoosje met strik zag en bij aankomst viel dat wel een beetje tegen: een groen papiertje erom heen. Nou voor 1,90 had ik dat ook wel zelf kunnen doen. Veel geld voor een klein groen papiertje.

Net zo duur als bij de kapper, alleen meer producten. De liter flessen hebben ze niet bij de kapper. Wel ontzettend handig voor thuis.

Goede ervaring

Ik heb een bestelling geplaatst voor een crème tegen pigmenten en de site biedt een gevarieerde aantal producten en ik heb een besteld, binnen 24 uur, heb ik het ontvangen.

Overzichtelijk en snelle levering tegen scherpe prijzen

Ik heb nu al een aantal keer besteld, dit bevalt mij uitstekend,

Perfect!!

Perfecte communicatie en zeer snelle levering!!

snel en verrassend

Ik was erg blij en verrast met het onverwachte cadeautje. Verder een snelle levering en correcte afhandeling. Ook de website is toegankelijk en makkelijk in gebruik. Zeer tevreden!

Snelle , correcte levering,

Goeie producten, goede prijzen

Altijd zeer tevreden!

Snelle levering, goede producten voor een fijne prijs en een overzichtelijke webshop

Goede ervaring

Goede levering en zeker netjes in gepakt. En inderdaad voor 22.00 besteld de andere dag in hiis

Snelle levering en leuk gratis cadeautje bij mijn bestelling!..ik ga hier zeker vaker bestellen want het is aanzienlijk goedkoper dan andere webshops.

Service is top!

Door miscommunicatie dacht ik zelfde had geleverd te krijgen, waarvoor ik extra betaalde. Levering kwam niet dezelfde dag, maar die keuze bleek ook niet mogelijk te zijn geweest. Dame aan de telefoon toen ik hierover belde was zeer vriendelijk, stortte verzendkosten terug. Bestelling werd keurig geleverd!

Prima afgehandeld!

Bestelling geplaatst, bestelling netjes en op tijd geleverd. Niets heeft mij vooralsnog weerhouden om een nieuwe bestelling te plaatsen.

Snel en goede levering van een goed product

Goed product en snelle levering

Prima site

Prima site, ruim assortiment, snelle levering en goede prijzen. Jammer dat ze niet alles op voorraad hadden en dat je je moet inschrijven voor het product dat niet op voorraad is!

Heel goede ervaring. Had iets verkeerd gedaan met bestelling. Gebeld, werd meteen gewijzigd en kreeg teveel betaalde direkt terug!

Pakket nog niet bezorgd

Om totaal onduidelijke redenen is mijn pakket niet bezorgd door DHL. Er is ook geen update te vinden via de traceercode op DHL. Er staat al een paar dagen: bezorging op dit moment verhinderd, het pakket heeft 1 a 2 dagen vertraging. Dat staat er nu sinds 4 juni. Voorheen overigens nog nooit problemen gehad met HBB24.nl

Fijne service

Steeds snelle levering. Altijd correct.

Goede en snelle levering, voor herhaling vatbaar

Goede en snelle levering, voor herhaling vatbaar.

Snelle levering ,super ,ga zeker weer een bestelling plaatsen ,

Nieuwstraat 70