Fijne producten en uitstekend service!

Vakker al producten op HBB24 gekocht, altijd netjes en stel verstuurd. Goede cosmetica die je niet bij gewoon drogist kan krijgen.

Goede service veel keus en goede prijs

Ik heb voor het eerst besteld bij HBB24.nl. Ga ik zeker vaker doen. Heel veel keus en goede prijzen. Snelle levering. Helemaal top

supergoed

snel en efficient

helemaal oké.

Alles in de bestelling netjes verzorg en een handcreme cadeau erbij. Top!!!!

Bieden ruime keuze aan producten, ook grootverpakkingen en in de meeste gevallen het goedkoopst. Scheelt namelijk per dag! En snelle bezorging altijd fijn!

Super goed ervaren

Fijne producten en snelle levering

Fijne ervaring, snelle levering. Ook leuk zijn de gratis proefjes die erbij worden geleverd.

Goede prijs en snelle levering.

Tevrede

Na mijn chat bericht duurde het wel even voor ik antwoord kreeg. Maar kreeg een duidelijk antwoord terug. Heb alkeen grote klachten over DHL. Dus misschien een andere koerier?

Vlotte afhandeling

Prima follow up van verzending

Is altijd goed

Altijd een snelle levering.

Goed product, slechte levering

Goed product, van " voor 23:59 besteld, morgen in huis" geen sprake. Ik heb 3 dagen moeten wachten. Dus zou het alleen aanraden als je het product niet direct nodig hebt. Want de prijs van de sale is wel laag. Slechte communicatie met bedrijf en leverancier, wat betreft de leveringsdatum.

Snelle en correcte levering.

Levering correct. Eerdere bestelling bleek niet voorradig, geld direct teruggestort.

Snel en volledig

Nooit problemen en altijd snel.

Overzichtelijke site en een snelle levering!

i give 5 star

best online shop good products and jeep price all so good qualty delivery was good time

Hoge kwaliteit producten etjes en snel bezorg thuis.

Ik heb meer keer producten besteld en ben altijd tevreden geweest.

Mijn pakket kwam op de afgesproken tijd en plaats

Goede service toen ik belde of het pakket verstuurd was.

Altijd geweldig

Zoals altijd geweldig! Goede site Goede prijs/kwaliteit Snelle levering Leuk cadeautje erbij

Ik vind dit product is na maken

Ik vind kerestase lekker ruik maar dit niet nee

Goede en snelle service

Goede en snelle service prima

Werd prima geholpen met de chat besteeling verliep vloy

Werd prima geholpen met de chat besteeling verliep vlot

Heel snel alles ontvangen. Zeer tevreden , en ik hoop in de toekomst zeker weer te bestellen .

goede produkten en snelle levering

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis