Nog niet ontvangen!

Momenteel nog niks ontvangen. Geen idee waar het blijft???

Altijd keurig op tijd leuk cadeautje erbij en voor delig in prijs top

Fantastisch!!!!!

Erg blij met de snelle, efficiënte service, goede kwaliteit en de snelle levering van het product en de goede communicatie om me op de hoogte te houden van mijn bestelling. De kleine verrassing binnen maakte mijn dag goed. Bedankt voor de geweldige service en prijzen.

Als verwacht, snel geleverd

clinique producten en wella haarmasker besteld voor goede prijs. Cadeautje erbij. Prima.

geweldig

Goede service en snelle levering.

Kan niet beter!

Fijne webshop, houden zich aan de verzend termijn, goede prijs.

Goede producten snel en goed geleverd

Door de product code te kennen konden we snel de reeds eerder bestelde producten snel vinden.

Een 10

Alles zeer correct afgehandeld inclusief attentie

Gewoon top

Mijn bestelling werd vlot en goed afgehandeld en er zat zelfs nog een verrassing bij. Daar word je vrolijk van!

Nog steeds niets geleverd

Nog steeds niets geleverd helaas

Snelle levering en breed assortiment. Er stond wel dat ik een cadeautje zou ontvangen ivm de kosten van mijn bestelling. Deze is echter niet bij geleverd, jammer.

Snel, uitgebreid assortiment met merken die normaal gesproken in de apotheek behoorlijk duur zijn en bij HBB 24 een stuk goedkoper en perfecte service. Blij dat ik de site heb ontdekt.

Goede producten, snel geleverd en beloofde cadeau kerastase niet ontvangen, jammer

Ik heb een geurtje besteld via HBB24. Deze werd afgeleverd in een mooie doos met strik. Verder zaten er wat samples in op het gebied van body care. Snel en correct afgeleverd

Goede en snele service, bedankt.

Unclear advise no follow though on what happens next

My 1ltr bottles of redken came with no pumps. And when this was brought up I was told they don’t have them in stock. When I asked when it will be in stock - you didn’t know. When I asked what is to be done - you didn’t know. When I asked if you will send them out when it’s in stock - you said - you don’t know. I asked if you would send the pumps separately when they are in stock & I got a “sure”. Not filled with confidence. If I had known this I would of bought the bottles elsewhere I think there should be a notice the pumps are out of stock also because at 90EUR not a cheap order

Makkelijke website en snel geleverd

Website was makkelijk om je product te vinden. Levering en alles was prima

prima service

snelle correcte levering !!

Altijd goede kwaliteit, voor een leuke prijs

Levering uitstekend.

Prima Snelle levering en prima bezorg adres

Voordelig shoppen

Groot assortiment, lagere prijzen en snelle levering!

Alles was top

Goede keus, snelle levering