Betrouwbaar en goekoop

Snelle levering, goede spullen en een mooie prijs!

Veel te lange levertijd

Zelfs al vul ik een **** haul nummer in, krijg ik dezelfde standaard melding. Ik kan dus niet zien waarom mijn bestelling nog steeds niet is geleverd of wat de status is.

Goede en snelle levering

Prima geregeld en niet te duur

Makkelijke site en vlotte levering. heb hier al vaker naar volle tevredenheid besteld.

Uitstekend!

Snelle levering en zeer goede producten.

Bestelling werd super snel geleverd en ik kreeg er een klein kadootje bij een heerlijke tube handcrème! Prima service

PRIMA PRIJS EN SNEL GELEVERD

DUIDELIJKE WEBSITE, MAKKELIJK TE BESTELLEN EN ZEER VLOTTE LEVERING EN OOK NOG EEN PRIMA PRIJS, WAT WIL JE NOG MEER?

Ruime keus, lage prijzen

Bestel regelmatig producten van Redken, helft goedkoper dan bij de kapper. Snelle, correcte levering, altijd presentje erbij.

Snelle lervering, goede service en een eerlijke prijs!

HBB24 levert wat ze belooft, snel en men denkt met je mee. (ik had het verkeerde aangeklikt en werd netjes gebeld. Super!

Ruim assortiment artikelen snelle verzending

Bestelling geplaatst super snelle verzending en scherp geprijsd!! Tevreden klant

Het was top service het enige nadeel vond ik dat als je betaald had dat er op de website iets fout ging waardoor het leek alsof je niet had betaald. Voor de rest vond ik het super het was binnen 1 dag bij mij. Ik ga vaker bij jullie bestellen.

Snelle levering, goede kwaliteit voor een lage prijs

Tja, wat zal ik eens zeggen. Het gaat allemaal goed.

Bestellen en bezorgen gaat prima. Jammer dat er ‘opvulplastic’ in zit. Jullie hadden anders een dikke 10 gekregen.

Fijne producten, snelle levering

Mooi assortiment, goede prijzen en snelle levering.

Supersnel!!

De bestelde shampoo kwam heel snel aan. En er zal een kadootje bij, heel attent.

Top producten. Snelle levering.

Ik ben altijd erg blij met hbb24. De producten zijn super. Snel geleverd en netjes verpakt.

Perfect!!

Perfecte snelle levering!

Zeer slecht

Ze verkopen 180 Centrum pillen terwijl de uiterste houdbaarheidsdatum binnen 150 dagen ligt.

Super !

Eerlijk, vlug, correcte producten en levering

Snel en goed geleverd!

Erg tevreden over verzending en prijs. Een bestelling geplaatst en een uur later was het al verstuurd. De volgende dag heb ik het pakket al ontvangen met een handcreme cadeau.

Pierwsze zamówienie wszystko jak w ofercie

• Poleciłbyś nas? Tak

Goede, vlotte service

Mijn bestelling de volgende dag al keurig thuisbezorgd. Goede ervaring dus!

Vlotte correcte levering

Zie omschrijving

Ene dag besteld..heel vlot in huis

Goede site, veel keuze, snelle levering

Ik bestel regelmatig bij HBB24. Scherp geprijsde artikelen, ruim assortiment en altijd wel weer een leuke aanbieding. De bestelling wordt altijd snel geleverd wat erg prettig is als je er op zit te wachten. Prima online winkel!

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis