Super snel

Alles snel en netjes geleverd! Met een leuke attentie erbij.

gelukkig was mijn bestelling op voorraad en ik had 't de volgende ochtend al in huis.

Super snelle levering

Vandaag gesteld morgen geleverd klopt helemaal. Netjes ingepakt.

Goeie service perfect product

Fast delivery

The product was delivered fast end the package was secured good.

Prima, snelle levering

Prima, snelle levering

De producten zijn gunstig geprijsd. De bestelling ontving ik binnen 3 dagen (bestelling in het weekend) en was goed verpakt. Super!

Snelle bezorging

Heel fijn product, alleen jammer dat het doseer pompje kapot was.

Snelle en correcte afhandeling van het bestelde product.

Snelle levering en goede onbeschadigde produkten

Goede snelle levering

Heb alleen maar goede ervaring. Als extra bonus ernaar ik het cadeau dat iedere bestelling vergezelt!

Goede ervaring

Mijn eerste ervaring met deze webshop is goed, als het gaat over bestelling en levering. Ik heb, toch 1 minpunt te melden en misschien wordt het een aandachtspunt voor HBB24.nl bij de volgende bestellingen van dit merk. Ik twijfel, elke keer aan de kwaliteit en de echtheid van het bestelde product. Het gaat over het ontbreken van een verzegeling bij de 1 liter flessen shampoo en conditioner (fondant) Kerastase. De doppen zijn niet verzegeld en het ontbreekt de aluminium of doorzichtige folie bij het openen van de flessen Kerastase. Het is een algemeene constatering. In de loop der jaren heb ik dit product bij meerdere webshops (Haarshop.nl / Barberstore.eu / Kapperskorting.nl) besteld en het was precies hetzelfde probleem. Misschien wordt het tijd voor jullie, de webshops om dit grote gebrek bij de leverancier / fabrikant aan te kaarten en een garantie aan te vragen dat er in de flessen het juiste product zit. Iedereen betaalt deze hoge prijs voor een merk en een echt product en niet voor een fles Kerastase gevuld met een goedkopere shampoo of conditioner.

Supersnel en correct. .

Informatie over werkwijze via YouTube filmpje, is handig en wekt vertrouwen

Je krijgt wat je bestelt en iets extra's

Goeie prijs, producten zoals ik verwachtte. Leuk om een extraatje te ontvangen.

SUPERSNELLE LEVERING

Een supersnelle en correcte levering. Zelfs in deze drukke en moeilijke tijden.

Oké

Gewoon oké

Plezant bestellen bij Hbb24.

Heel correct, en tijdig met de bestelling...

HBB24 top

Alleen DHL had mijn pakketje voor de voordeur gezet omdat ik effe onverwachts weg moest. Dat vind ik niet kunnen.

Niets veranderen

Perfecte service en hele goede kwaliteit producten.

Lage prijzen en snelle levering

Snelle levering en leuk dat er als extraatje een lekkere handcrème als cadeautje gegeven werd. Producten elders aanzienlijk duurder.

Al enige tijd klant bij HBB24.nl, ze maken de verwachtingen waar!

Gewoon op de afgesproken tijdstip leveren, goed verpakt! Kortom, wat ik van ze verwacht dat maken ze waar.

Great products and competitive price

Great customer service, great products and fast delivery

Al vele malen een bestelling gedaan en altijd snelle levering van de artikelen. Altijd een klein cadeautje in de de verpakking erbij. Je wordt goed op de hoogte gehouden betreft artikelvoorraad en levering.

Na een dag thuis bezorgd!

Mijn bestelling werd de volgende dag bezorgd, precies in het tijdsvlak zoals in de mail stond! Perfect!

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis