Na een dag thuis bezorgd!

Mijn bestelling werd de volgende dag bezorgd, precies in het tijdsvlak zoals in de mail stond! Perfect!

Bestelling netjes en op tijd

Ondanks deze tijd wordt mijn bestelling snel netjes en Correct verstuurd . En Er is duidelijk mail veekeer

Goede producten!

En de service en klantvriendelijkheid zijn ook top!

Snelle en correcte levering

Overzichtelijke website, breed assortiment, zo besteld en zo in huis. Prima gegaan allemaal!

Keurig GEREGELD!

Prima service en snelle levering!

Eerste keer besteld bij HBB24 maar zeker niet de laatste. Goede prijs, snelle levering en spullen waren goed verpakt. Goed ervaring, aanrader!

Slecht

Produkt uitverkocht, mn bestelling gedaan boven de 40 euro, dag lster produkt op voorraad, moet ik toch verzendkosten betalen.

slechte beurt

Als ik centrum vitaminen pillen bestel, potten a 180 stuks verwacht ik niet de tenminste houdbaarheidsdatum 1x tot 06-2020 en 1x tot 10-2020 het lijkt me moeilijk om 180 pillen in 6 weken op te gebruiken. Ook de tweede houdbaarheidsdatum is veel te snel.

Ruim assortiment, zeer goede service!

Bedoeling binnen 24 uur geleverd !

Groot assortiment snelle levering. Leuke prijs

Bestel regelmatig goed verpakt. Altijd snel bezorgd en is goedkoper als bij de kapper.

Goede aanbiedingen, snelle levering

Hbb24 bood de beste prijs en de keuze was snel gemaakt. De snelle levering vervolgens was ook heel fijn.

Omruilen geen probleem

Verkeerde haarstuk ontvangen

Snelle service!

Prima verzorgd en netjes verpakt. Leuk om er een cadeautje bij te krijgen.

Product super, alleen jammer dat er geen pompje bij zat. Bezorg service van RedjePakketje was buitengewoon. Perfect info gedeeld en bezorger was extreem vriendelijk heb de rest van de dag met een glimlach rondgelopen

goed en snel

Helemaal niets op aan te merken; goed.snel en goedkoop

Alles altijd op tijd, tegen zeer schappelijke prijzen!!

Alweer een tijdje klant,(volgens mij is dit ook al mijn 2e beoordeling...,maarja ze blijven vragen he!!), maar zeer aan te bevelen!! Altijd alles goed voor elkaar!

Een perfecte afhandeling, na het ontvangen van een beschadigde bestelling.

Na het openen van mijn bestelling, kwam ik erachter dat er een product open was gegaan en leeggelopen. Na sturen van foto’s en beschrijving, nieuw product ontvangen met een aantal monsters.

Nagellak blijkt niet de originele

De bestelling was zeer snel geleverd dus dat was heel goed. Het product wat ik besteld heb was helaas niet de originele. Het gaat om Nagellak van Cnd Shellac kleur Dark Dahlia. De originele nagellak heeft een egaal flesje met de juiste kleur. De **** nagellak fles is voorzien van een plastic omhulsel. Ook de serienummers van alle Cnd Shellac nagellak zijn niet de originele Amerikaanse lakken. Maar ik betwijfel of HBB24.nl dit überhaupt wel weet. Wellicht dat ze zelf niet weten dat ze de **** Cnd Shellac verkopen. Dat laatste hoop ik omdat 1 potje voor de klant al €30 kost.

Heeft de producten die ik nodig heb En makkelijk te bestellen online

Verzending goed ingepakt en snelle levering. Betrouwbaar bedrijf!!!

Uitstekende service

Snelle service, goede producten en vriendelijk personeel bij de klantenservice.

Geweldige service

Dag na de bestelling al toegekomen bij de buren, zoals aangegeven, dus alles goed geregeld.

Zeer goed!

Bestelling correct verlopen, zeer snelle levering en perfecte producten!

Geweldig !

Het product kende ik al, maar zag bij u zo’n geweldige aanbieding , wat mij bij u deed bestellen Super snelle levering . In een woord geweldig !

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis