Zeer ruim aanbod en snel geleverd

Ruime keuze in aanbod Snelle levertijd Goede prijs

Overzichtelijke website Produkten zitten in een stevige doos waardoor alles mooi en netjes blijft.

Snelle bezorging

Ik was blij verrast dat mijn bestelling zo snel werd geleverd.

snelle afhandeling en opsturen.

Altijd snelle levering en prima klantenservice. Retouren worden zonder problemen afgehandeld.

groot assortiment, snelle levering

Dit is de 2e keer dat ik bij HBB24 heb besteld. Lage prijzen voor merkartikelen en snelle levering. Top.

Prima webwinkel

Bestelling snel geleverd en goed verpakt,zat ook een klein kadootje bij , is heel attent.

Geweldig!

snelle levering, overzichtelijke site fijne kortingen

verzending en levering product prima. Het product zelf uitstekend

Zeer goed en snel

Zeer tevreden. Goede spullen.

Voor het eerst besteld ,maar z3ker een vervolg .En een leuk klein monstertje erbij,daar ben ik gek op .Maar vooral de goede en snelle levering toppie

Supersnelle verzending, perfect verpakt, altijd een zeer bruikbaar gratis product als extraatje.

Prima,snel en zoals gewoonlijk super

Ok

correct

Alles snel geleverd

prima service

De producten zijn snel geleverd en voldoen aan de verwachting. Dank!

Ik had wel vraagtekens over levering maar uiteindelijk is het goed geleverd. De bevestiging mail is niet gestuurd.

Super snelle levering

Snelle levering Goede service top

Netjes verpakt

Nog geen iedee ?

Hallo ik heb nu de 2 pakje ampullen voor mijn haar uitval. Ik kan nog niet zien het verschil.

Correct geleverd alleen jammer dat de gift 2020 niet mee geleverd werd

Correct geleverd alleen jammer dat de gift 2020 niet mee geleverd werd

Goede snelle levering

Snelle levering. Mooie producten

Snelle levering van alle bestelde producten.

Ik heb al een aantal keer shampoo En conditioner besteld. De levering van de producten is altijd binnen een paar dagen. De bestelde producten worden netjes geleverd, geen verkeerde levering.

Snel en eerlijke prijs

Snel en eerlijke prijs