Dag erna in huis!!

Snelle levering, dag later in huis!

Product perfect

Jammer dat ik het cadeautje van Hb24 heb gemist

zeer snelle levering

de belofte van snelle levering ook daadwerkelijk waargemaakt!

Vlotte levering, netjes verpakt, bij vraag, snel en duidelijk antwoord

goed overzicht website en goed en snel bestelling mogelijk

Goede service , snel geholpen, makkelijk op te zoeken op de website en makkelijk bestellen , en snel geleverd.

Altijd de afspraken na komen. En snel in huis

Zeer goede ervaring

Snelle levering maar sample cadeautje niet aansluitend op interesse (inhoud bestelling ), dat is jammer. Maar ja, een gegeven paard....

snel en gemakkelijk

Topservice en bedankt voor het Gift.

Snelle levering en goede prijzen!!

Redelijk snel en duidelijk in communicatie

Vlugge service en dienstverlening

Mijn bestelling was vlug geleverd.

Vlugge service en dienstverlening

Mijn bestelling was vlug geleverd.

Prima en op tijd geleverd!!

Bestelling en bezorging super snel gegaan. Heldere website en heerlijk dat we ook in Coronatijd met dichte kappers professionele producten kunnen kopen!!!

Correct, snel en de juiste producten!

Precies zoals het hoort, blijf aub zo betrouwbaar en correct!

goed, snel.

Snel en goed.

De producten zien er veelbelovend uit!

Ik ben net gestart de producten te gebruiken. Ze zien er verlbelovend uit en ik denk persoonlijk dat ze goed zullen werken. Dus nu nog even kijken.

Fijn om te bestellen

Fijne webshop ....leuk kado bij bestelling . Enige minpunt bij bestelling wordt gevraagd woensdag geleverd of dinsdag avond voor 1.50 . Ingevuld dinsdagavond en dan komt het woensdag avond. Beetje vreemd dat je dan extra moet betalen . Verder tevreden.

Snel en volledig

Snelle levering, uitstekende prijzen

Uitstekende levering

Geheel volgens belofte uit gevierd.

Super webshop artikel perfect !

Artikel perfect, en een webshop zoals het hoort ! Levert super snel ! (en men wordt netjes op de hoogte gehouden !)

Heel erg tevreden met de producten en vooral de service.

Denk dat ik inmiddels al de zesde of zevende bestelling heb ontvangen (als particulier). Ben uiterst tevreden over de producten (vaak toch de ‘high end’ producten die ook professioneel gebruikt worden) tegen aantrekkelijke kosten. Ook de service, snelheid van levering en goede verpakking telt natuurlijk mee. Als traditioneel scheerder ben ik inmiddels ook voor die producten - voor een deel - over aan het stappen naar hbb24, vanwege tegenvallende ervaringen met andere sites. Dus resumerend ben ik een heel tevreden klant, chappeau hbb 24.

Goede producten en een snelle levering

Snelle en nette levering!

Snelle en nette levering!

super!

Nieuwstraat 70