Snelle levering , mooie merken en voordelig. Meer kun je niet wensen. Prima klantenservice.

Heel tevreden met dit bedrijf

Ik heb nu een paar keer besteld en alles verloopt vlot .Ook als een product niet op voorraad is en ik vraag om een bericht wanneer wel komt er een mailtje .Ik ben zeer tevreden

Snel en efficiënt.

Zoals altijd heel tevreden. Prima kwaliteit aan goede prijzen. Spijtig dat nu voor de eerste maal 1 product niet in voorraad was!

Duidelijke site, scherp geprijsd en snel geleverd

Betrouwbaar en snel.

Goed.

website is overzichtelijk en dus goed om op te bestellen. Spullen worden snel en goed verpakt geleverd

Goed service

Snel en goed service altijd

keurig verpakt leuke verrassing aanwezig en snelle verzending

Prima bedrijf

Goede communicatie en service

Great website!

I've been ordering for quite a while from this website and I am more than happy with it! Super fast shipping, really professional and very good prices and offers!

TOP

Goede service - kwaliteitsproducten - veel keuze

Goede prijs snelle levering

Ondanks dat door de corona alles duurder is geworden en de leveringstijden langer zijn geworden, erg snel en correct verlopen.

is goed

is goed

Altijd snelle en correcte levering, kleine attentie en vooral de voordelige prijzen. Vaste klant en al veel reclame gemaakt bij vrienden.

Perfect!

Levering mooi op tijd. Top!!!

Alles netjes verpakt en verzonden, bezorging is pet! Cadeautje?

Het pakket zag er netjes verzorgt uit, alleen het cadeautje was niet inbegrepen. De bezorging via DHL is slecht. Terwijl wij gewoon aanwezig waren, het pakketje bij de buren afgeleverd en zelfs geen kaartje in de bus. Dus vandaag maar eens de buurt in om te vragen of iemand een pakketje heeft aangenomen.

Goed goedkoop en snelle bezorging

Heel goed goed behandeld

Goeie ervaring

Veel producten voor een goede prijs. Snelle levering. Blij mee.

snel, goed verpakt, goeie service

uitstekend

Goed verpakt en op tijd verstuurd, niets op aan te merken

Goed verpakt snelle levering

Goed en snel!!! Service is ook uitstekend!!! Al vaak besteld...altijd goed gegaan op 1x na maar dat is super opgelost!!! Top!

excellent

quick delivery, great products, great service

Top site

Super snel ontvangen zeer goed

Wonderful

Lovely webshop with all kinds of luxury brands, a mix of high street brands and more payable brands. Some of these brands don’t have their own shop in the Netherlands, but you can find them at the HBB24! Excellent service! I received the ordered item way earlier than expected. The order arrived in the right condition and well packed up. Thanks to HBB24!

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis