Correcte service

Prima service voor scherpe prijzen

snel en volledig

duidelijke site, snelle verzending.

Ondanks Coronatijd snelle levering.

goed in deze corona tijd

zeer goed en gemakkelijk en aan huis geleverdl

Goede merken

En snel geleverd op uitgekozen tijdstip

Veel keus

Snel bezorgd

Goed verpakt, prima prijs en leuk dat er een extraatje bij zit!!

Service top

Snelle levering en netjes verpakt. Een aanrader

Snelle levering, goedkoop in vergelijking met anderen

Duidelijk en goed

Eenvoudig te bestellen en te betalen, kon meteen het verloop van de zending volgen en alles ging volgens afspraak. Prettig dat er ook een adres en het nummer van de KvK bij staat, geeft een vertrouwd gevoel.

Goeie prijs, snelle levering!

Website per toeval tegengekomen. Maar hier ga ik meer bestellen.

Snelle levering, goed verpakt.

Snel bezorgd. Fijn dat er een proefmonster extra bij zat. Product nog niet geprobeerd omdat de oude tube nog niet leeg was..... Makkelijk en snel te betalen via IDeal.

Gemakkelijk te bestellen en snelle levering

Via de website was de bestelprocedure eenvoudig de betaalwijze waren gemakkelijk en het product was snel geleverd

Geweldige afhandeling

Snelle levering ondanks coronavirus en een leuk kadootje

Mijn ervaring is goed. Een minpunt:ik krijg geen mails meer met aanbiedingen. Vroeger wel. Ik heb bij mijn account wel de nieuwsbrief aangezet maar geen resultaat. Ik heb de vraag neergelegd bij de klantenservice maar geen reactie. Dat vind ik jammer.

Goede ervaring met dit bedrijf👍🏻

Makkelijk zoeken, achteraf betalen zijn pluspunten. De levering met DHL was geen succes. Kwamen veel vroeger dan in hun track en trace stond, ik was daarom helaas niet thuis. Mijn pakket werd een straat verder afgeleverd terwijl ik gewoon buren heb die ook thuis waren. Snap niet goed wat de bezorger bewogen.

Nette levering en altijd duidelijke communicatie op de website Daarnaast het gemak van bestellen en betalen Zeer prettige klantenservice en nette correcte afhandeling na klacht

Snelle bezorging

Mijn bestelling werd snel bezorgd en was goed te volgen via track and trace. En ik kreeg er ook nog een cadeautje bij. Wanneer ik nieuwe voorraad nodig heb dan bestel ik weer.

Goede levering, concurrerend qua prijs, duidelijke webshop.

Vlotte en correcte levering!

De producten waren netjes ingepakt en ze waren vlot verzonden.

Heel tevreden

Super !!!

Uitstekende service

Altijd snelle en correcte leveringen

De service is snel en optimaal alleen had ik de conditioner van roverhair anders voorgesteld ondanks de inhoud. De vorige fles was roze, groter en had een pomp. Terwijl deze een spray is. Ik weet niet of deze ook net zo goed is.

Fijne website!

Groot assortiment, fijne producten/merken. Alle producten worden duidelijk omschreven, én wat ik helemaal niet had verwacht in deze tijd hele snelle bezorging!

Prima en snel geleverd

Prima service en snelle levering

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis