Zeer correcte en snelle levering ook in moeilijke tijden

Goede communicatie,snelle levering

steeds goede informatie super

Snelle levering en alles Netjes verzorgd.

Ik wilde een artikel hebben wat niet op voorraad was. Heb gevraagd of ze wilde mailen wanneer het artikel weer op voorraad was. Dit is gebeurd en binnen een dag waren de artikelen binnen.

Snelle levering!

Zeer snelle keurige levering

Alles wat ik besteld heb is keurig geleverd. Omdat ik literflessen heb besteld en ik ben een prive persoon ( dus geen zaak) had ik verwacht dat er pompjes bijzaten. Dat is het enige wat jammer is.

Snelle service, betrouwbaar.

Snelle levering. Netjes!

Een prima adres om te kopen.

Ik werd gewaarschuwd voor vertraging, maar de volgende dag werd het artikel geleverd. De mededelingen na de internet bestelling waren duidelijk en klopten! Een prima ervaring.

Service

Amazing service. Really fast and the gift was the golden touch! Definitely I will be buying more from this website!

Keurige en snelle levering

Heel snel in huis en nette levering op afstand en op tijd

Product gekocht dat bijna nergens meer verkrijgbaar is, maar hier dus wel. Goede prijs en snelle levering, top!

Snelle duidelijke service

Snelle service (ondanks Corona), bestelling goed te volgen, producten conform verwachting. Gratis extraatje een beetje suf, balsem voor bij spierpijn. Heb liever een proefje uit parfumerie of verzorging. Maar ja, je mag een gegeven paard niet in de bek zien p, dus mag ik niet zeuren. Verder prima eerste ervaring met deze webshop.

Good product

Snelling geleverd

Top product! Top service!

zeer goed bedrijf

ze hadden een fout gemaakt in de levering, maar dit werd zeer snel hersteld en binnen 24 uur was het geregeld. erg goed, daar kun je wat mee

Handige site, snelle levering, leuk kadootje, goede prijs!

S’avonds besteld en de volgende dag geleverd

Ruime keus

Het product wat ik gekocht heb voldoet erg goed alleen de bezorging liet behoorlijk op zich wachten. Uit eindelijk na contact toch goed gekomen

Snel en goed verpakt!

Heel goed service

Hebben ze mij wat proefproducten gestuurd samen met mijn bestelling. Heel aardig! Dat is wat ik noem goed service. Zal mijn beauty producten vanaf nu via HBB24 bestellen. Heel bedankt!

Goed!

Vrij snel binnen een ondanks de ‘corona’ vertraging! Leuk een klein proefje erbij gekregen!

Snelle en correcte levering

Product goed verpakt en binnen 12 uur geleden. geleverd.

Geweldig service mooie prijzen!

Kwam toevallig op internet tegen. Gekeken bestelling geplaatst het was vrij snel aangekomen en ben duperblij👌💪🏽👍

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis