Super correcte afhandeling

Niettegenstaande er veel producten zijn waarop je lang moet wachten is dit supersnel geleverd.

Bestelling is geleverd volgens verwachting, snel en betrouwbaar

Alles naar wens

Naar wens

Vlotte afhandeling

De bestelling werd snel geleverd’ goed en correct verpakt

Gweldige service ondanks dat het de eerste keer mis gelopen was door fout van DHL

Ben heel blij en tevreden.

Goede levering, product werkt goed, tevreden dus

Perfect!

Vlotte afhandeling van uw bestelling, snelle levering. Goederen zijn degelijk verpakt. Prima, niets dan lof over deze firma.

Zeer tevreden over de service en de aankoop

Zeer tevreden over de service en de aankoop

Alles verliep volgens plan, ook de bezorgtijd

Goed advies en voordelige prijzen

Omdat ik twijfelde tussen 2 producten heb ik per mail advies gevraagd. Een dag later kreeg ik al een keurige mail terug met uitgebreid advies. Producten zijn ook nog eens voordelig geprijsd. Snelle en keurige levering.

Geen aanmerkingen: het was gewoon uitstekend.

Duidelijke website; snel geleverd. Niet de goedkoopste; wel precies aan woord gehouden. En dat is veel waard.

Goede prijs- / kwaliteitverhouding en goede/snelle levering

Producten werden een dag later al geleverd. Prima bedrijf om iets bij te bestellen.

Zeer snelle én gratis levering naar Zuid-Frankrijk

Zelfs in deze tijd, waar alles vertraagd is, heb ik binnen één week mijn producten in Zuid-Frankrijk ontvangen. Met een kleine attentie erbij en gratis bezorging, toppie!

Snelle en correcte levering!

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Zeer zuinig in gebruik

Ik heb het nog maar 1 keer gebruikt gister dus, vandaag nog lekker zachte voeten

Snelle en correcte levering. Goed ingepakt. Zeer tevreden!

Donderdagavond besteld en maandag geleverd in België. Top!

Binnen één dag geleverd en met een leuk cadeautje erbij!

Perfect!

Supersnel bezorgd

Snel thuisbezorgd

Alles was goed!

Altijd zeer snel en heel voordelig!

Ik bestel regelmatig en kan altijd op een zeer snelle en correcte levering rekenen en dit aan zeer scherpe prijzen!

Snel en correct

Al geruime tijd bestel ik bij HBB en dat bevalt erg goed. Overzichtelijke site en de producten worden snel geleverd. Ruim assortiment!

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis