Helemaal tevreden

Ik had mijn producten in het weekend bestelt tijdens pasen en had het op maandag binnen. Dat was echt fantastisch! Echt een service. Verder zat alles goed ingepakt, twee cadeautjes erbij gekregen waar je ook wat echt aan hebt. Ben helemaal tevreden zou zo nog een keer bestellen.

Goed en snel Verrassing cadeautje erbij

Werkt perfect

Geen schrale handen.

Super snel en nog heerlijke bodylotion als cadeautje!

Binnen 4 dagen werd mijn bestelling zelfs in deze tijd bezorgd met als verrassing een heerlijke bodylotion.

Goede prijs voor merkproducten

Goede prijs, snelle levering en ook nog eens een leuke verrassing in je pakje! Aanrader

Uitstekende service

Al mijn producten, voor een goede prijs, één dag later al gratis aan huis geleverd. Daarbij kreeg ik nog eens een heel fijn gratis product. De site staat inmiddels opgeslagen bij mijn favorieten.

Super service

Snelle levering, leuk ingepakt en een gratis product erbij! Kom zeker terug!

Vlotte bediening mooi verpakt en een leuke attentie bedankt

Zaterdags besteld woensdag in huis , ondanks t paasweekend ertussen

Vlugge levering en zelfs kadootje bij

Snel en goed!!

Top!! De dag na de bestelling is mijn product binnen gekomen plus nog een onverwacht kadootje erbij.......ik ben meer dan tevreden!!

Duidelijke site en vlot verzonden!

helemaal top !!

uitgebreide keuze makkelijke website bestelling keurig verpakt bezorging prima aan te bevelen een volgende keer bestel ik mijn producten daar weer vriendelijk geprijsd + verassing !! kortom TOP

Snelle en complete levering + gratis cadeau ;-)

Snelle en complete levering + gratis cadeau ;-)

Satisfied

Fast delivery, very happy with the products!

Snelle en nette levering met een extra kado!

Goed product en nog een cadeau erbij: een geweldige crème. En snelle correcte levering. Alleen de korting verdween in de afrekening en er waren ook verzendkosten

Alles klopt

Goede prijs, snelle levering, netjes verpakt en als verassing zat er een cadeau bij. Heel attent!

Snelle levering 🙂

Snel bezorgd en nog een fijne tube crème erbij gekregen

Prima snelle service

Prettige site om te bestellen en zeer snelle bezorging. Inclusief gratis cadeau is mooi!

Snelle levering.

Het slapen is verbeterd, inslapen goed, en als ik wakker wordt en naar toilet moet (vaak wel 2a3x per nacht) slaap.ik sneller weer in , voorheen soms wel 2 uur wakker liggen niet meer in slaap kunnen komen,

Goede service en tevreden met de aankoop. Ik kreeg er een aantal kado's bij ook nog.

Geweldige service!

Snelle levering en een cadeau bij mijn bestelling!

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis