Pluspunten
Het pakketje kwam kwam snel en was goed verpakt! Ook zat er een extra cadeautje bij.
Pluspunten
Snel geleverd en fijn product!
Pluspunten
zeer snel het gevraagde geleverd
Pluspunten
een grote keuze aan cosmetica, snelle levering en een leuk cadeau
Pluspunten
Hele snelle levering in onzekere en erg drukke tijden, toepasselijk extra erbij (flinke tube crème)
Pluspunten
Fijn door de snelle levering. Duidelijke factuur en fijn achteraf te betalen. Fijn bedrijf. Dank u wel.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Snel geleverd. Goed ingepakt. Leuke verrassing dat er een gratis product bij zat.
VerbeterpuntenIk had parfumvrije producten besteld ivm allergie. Het gratis product was met parfum. Maar....mijn dochter is er super blij mee.
Pluspunten
Snel geleverd, de juiste artikelen. Netjes verpakt.
Pluspunten
Correct, vlugge levering
Pluspunten
Vriendelijke en deskundige communicatie. Nazorg perfect Producten mooi en degelijk
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Supersnelle levering en goed verpakt. Achteraf betalen zonder problemen. Kortom, ik ben super tevreden.
Helaas was tijdens het bestelproces niet aan te geven om het pakje direkt bij een afhaalpunt af te laten leveren. Dat kon wel nadat het aangeboden was en ik niet thuis was. Bij toeval kwam ik er s'avonds achter dat de bezorger aan de deur was geweest. Er was geen kaartje achtergelaten.
Pluspunten
gied, doet wat er wordt verwacht
Pluspunten
Netjes gepakt
Pluspunten
Alleen maar positief. Snel geleverd en snelle, goed bereikbare klantenservice gezien ik wat wilde retourneren. Leuke cadeautjes bij je bestelling, helemaal top!
VerbeterpuntenGeen, ik heb nu één keer besteld maar verwacht niet veel geks
Pluspunten
snelle levering. Tevreden.
Pluspunten
Prima service in deze drukke en moeilijk tijd