Pluspunten
Overzichtelijk aanbod en duidelijke instructies mbt bestellen.
Pluspunten
Wegens grensblokkade kan de winkel in Sluis niet bereikt worden. Toch konden producten uit de winkel en de webshop gecombineerd worden. Goede service.
VerbeterpuntenDe beloofde gift 2020 werd niet meegeleverd. Niks beloven wat je niet geeft. Door de combinatie van winkel en webshop was de verzending vergeten en werd ze pas pas na mijn mail onmiddellijk opgestuurd.
Pluspunten
Snelle levering en bij een retourzending zeer snel geld terug!!!
Pluspunten
alles prima in orde
VerbeterpuntenIk zou graag aan willen geven dat ik niet perse 24 uurs service hoef. Niemand hoeft zich voor mij rot te rennen voor dagcreme of zoiets. Binnen een week is voor mij ook prima. Geef klanten deze keuze tussen zo snel mogelijk en binnen een week. Dan kunnen jullie de werkzaamheden misschien beter spreiden en staan werknemers en bezorgers niet zo onder druk. Ik verwacht dat klanten deze keuze ook kunnen waarderen.
Pluspunten
Er is een beschadigd item bezorgd dit kan ik kosteloos retourneren voor een nieuwe. Een wijziging in de bestelling was gelukkig nog mogelijk nadat deze geplaatst is.
VerbeterpuntenWat een slechte communicatie zeg! Eerst kan niemand mij concreet vertellen wanneer het pakketje is. Als ik er via Whatsapp om vraag is dit volgens de medewerker het verkeerde kanaal. Vreemd want deze optie bieden jullie toch echt aan!? Vervolgens blijkt een product niet op voorraad te zijn. In plaats van mij op de hoogte te stellen bleef het gewoon liggen zonder enige inlichting. Het is pakket is uiteindelijk 6 dagen later bezorgd, zonder dat product... Dit was het wachten niet waard. En om het helemaal af te maken is een ander product kapot geleverd. Via de website worden mooie dingen beloofd, maar weinig daarvan wordt waargemaakt. Jammer!
Pluspunten
Super communicatie via klantenservice nadat ik het verkeerde product had besteld. Super goede oplossing en advies gekregen!
Pluspunten
Snelle levering, zeker in deze tijd van het Coronavirus
Pluspunten
Zeker in deze periode snel geleverd, top!
Pluspunten
Communicates a lot about the delivery parcel, The delivery is fast enough I put one in aftercare because I didn't buy a product that required such care.
Verbeterpuntenall communications are in dutch and you need to tranlate it on google every time.
Pluspunten
Bestelling werd correct verwerkt en verzonden! Heel fijn !!!!
VerbeterpuntenGeen. In de online bestelwereld is het een gekkenhuis dus levertijd is niet te verbeteren!
Pluspunten
goed, snel ,goede prijs, keurig verpakt
Pluspunten
Snel. Bij navraag snel de factuur alsnog gemaild gekregen.
VerbeterpuntenGeen bevestiging van bestelling via mail of factuur via mail ontvangen. Wel aankondiging levering via mail.
Pluspunten
Snelle levering. Zeer tevreden!
Niet tevreden met het gekochte product. Dettol-desinfectiemiddel gekicht die nog vermengd mort worden met water. Verkoper heeft in beschrijving staan dat het ook voor de handen gebruikt kan worden. Na contact met Dettol nlijkt dat het niet als desinfectie voor de handen gebruikt kan worden.
Jammer dat u niet tevreden bent over de Dettol. Dit product kunt u zo uit de fles gebruiken voor de handen of een wond te desinfecteren. Als u het mengt met water kan dit gebruikt worden om schoon te maken of meubels af te nemen.
Pluspunten
Heel goed levertijd maar de bezorger was niet goed hij ging naar mij screwen. De foto van de artikel was niet helemaal juist Ik dacht hij was een complete mop
VerbeterpuntenFoto van de artikel moet altijd alleen.
Pluspunten
Pluspunten
fijn dat er snelle levering mogelijk was!!
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke communicatie. Niks op aan te merken.
VerbeterpuntenGeen