Pluspunten
Bestelling werd snel en goed afgeleverd.
Pluspunten
keurig op tijd bezorgd ondanks de corona stress voordelig en netjes
Pluspunten
Prima service!
Pluspunten
Korte lijnen, veilig en vertrouwd gevoel van bestellen t/m afleveren
Pluspunten
Dialogue Compréhension Réalisation Respect Remise en question Trouve solution
Pluspunten
Zoals het hoort : bestellen en krijgen wat er besteld is.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
bestelling werd snel geregeld
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
Was makkelijl online te bestellen en snel geleverd. Daarbij een leuke verrassings kado erbij gekregen. Dank je wel en super service.
VerbeterpuntenIk zou zeggen ga vooral zo door.
Pluspunten
netjes en snel geregeld goede communicatie via mail
Pluspunten
Het info over het product staat goed opgeschreven in de web-site, de levering was ook snel. Bedankt
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Een duidelijke site shapo’
Ik vernam van DHL dat pakket kapot bij hen is aangekomen en teruggestuurd dus niet aan mij kon worden afgeleverd. tot op heden niets vernomen van jullie hierover. nog erger... geen pakket!
Helaas kan het op dit moment vanwege alle drukte door het Coronavirus extra druk zijn bij dhl en bij ons op de webshop. Zodra wij het pakket retour hebben ontvangen nemen we direct contact op via de mail.
Pluspunten
Weet ik nog niet
VerbeterpuntenNog niks geleverd gekregen. Wacht nog op bestelling
Als het goed is heeft u het pakket ondertussen mogen ontvangen op 26 maart. Vanwege de drukte rondom het Coronavirus kan het wat langer dan gewoon duren voordat u het pakket in ontvangst mag nemen.