Pluspunten
Super snelle service! Duidelijke site.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Correcte afhandeling en levering
Pluspunten
Goede prijs -kwaliteit verhouding. Duidelijk uitleg over proces na aankoop (filmpje)
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Een duidelijke website en snelle levering.
Heb mijn bestelling bod steeds niet ontvangen ging een sms krijgen als ze er id nog steeds niet ontvangen Weet niet wat ik moet doen is de eerste keer dat ik bestel
Jammer dat u niet direct contact met ons heeft opgenomen. Wij zijn er om dergelijke problemen op te lossen. We zullen via de mail contact met u opnemen.
Pluspunten
Pluspunten
goed en snel
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Alles was goed en goed prijzen
Pluspunten
Toegankelijke site en snelle verzending Top
Pluspunten
Snelle leveringpetra
Pluspunten
Na een probleem, heb ik een mail gestuurd en heb binnen de 15 min een antwoord gekregen en probleem opgelist
Pluspunten
Bestellen en levering is perfect gegaan of het middel gaat werken daar is het nog te vroeg voor. Ik ben juist benieuwd na enige tijd of het middel wat verkocht is ook daadwerkelijk helpt.
Pluspunten
Keurig snel geleverd met iets extra’s! Dankjewel voor de verrassing
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke website, uitgebreid assortiment én twee gratis proefprodukten ontvangen... zeer tevreden dus!
Pluspunten
Snel
VerbeterpuntenGeen