Het pakketje werd om 11 uur s'avonds bezorgd. Door een man die met een grote SIXT bestelbus voorreed. Dit vonden wij erg bedreigend / onveilig. Graag niet meer zo'n late bezorging!
Jeetje dat is wel heel erg laat dat de chauffeur aan de deur stond. We gaan hier bij dhl zeker een melding van maken want dit is niet de bedoeling natuurlijk.
Snelheid/levertijd.
Pluspunten
Snell bezorgen en mooie cadeus
Pluspunten
Snel geleverd voor een prima prijs.
Pluspunten
Uitgebreide sortering ,leuke kado's en zeer snelle levering .
Pluspunten
snelle goed verpakte levering
Pluspunten
Leuk die etxtra’tjes! Bedankt!
De beloofde gratis goodies zaten er deze keer weer niet allemaal bij
Pluspunten
In alles TOP zeker tot volgende bestelling
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
snelle verzending,volgende dag pakketje al in huis
Pluspunten
Overzichtelijke website Gunstige prijzen (voor de producten die ik zocht) Snelle service en levering Super netjes ingepakt, met ook nog een extraatje! Ik ben heel tevreden!
Verbeterpuntennvt!
VerbeterpuntenPrijs goed maken
Pluspunten
Bestelling zeer snel geleverd.
Pluspunten
We hebben uw een verzoek tot aanpassing gestuurd. Als u tevreden bent, hebben we dit graag op beoordeling staan.