Pluspunten
Zo leuk dat ik een cadeautje kreeg bij mijn bestelling. Ga zeker vaker bestellen!
Pluspunten
Snelle levering, ruim assortiment
Pluspunten
Snelle reactie
Pluspunten
Levert wat we besteld hebben
Verbeterpuntenga zo door.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke communicatie. Producten in goede staat ontvangen. Degelijk verpakt.
Pluspunten
Goede service en snelle levering. Top
Pluspunten
Foutief geleverd maar gelijk opgelost. Top servicr
VerbeterpuntenJuiste foto 's bij de juiste producten
Pluspunten
Keurige afhandeling
Pluspunten
Goed product, snelle levering. Toppie
VerbeterpuntenOp dit moment niet van toepassing
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Mijn bestelling werd binnen de aangegeven tijd bezorgd. Prijs/kwaliteit uitstekend. Als extraatje zat er bij de bestelling een pot handcrème bij. Waarvoor dank
VerbeterpuntenKleinere doos voor verzending is beter voor het milieu. Kreeg van een onbekend bedrijf een pishingmail om de verzendkosten te betalen voordat de zending zou worden verstuurd.
DHL heeft mijn pakket op het verkeerde pakketpunt bezorgd. Ik had een ander pakketpunt aangevinkt. Toen stond er dat het bij een buurtpunt van DHL bezorgd zou worden, waarna het dus weer bij een ander buurtpunt bezorgd is die weinig open is. Het pakket heb ik dus nog steeds niet.
Jammer dat u ons direct een onvoldoende geef zonder contact met ons op te nemen. We zijn er voor om zulke problemen op te lossen. We zullen via de mail contact met u opnemen wat te doen met het pakket.
Pluspunten
Makkelijk bestelproces, snelle levering, goede prijzen
Pluspunten
VerbeterpuntenProduct werkt niet zoals beschreven word dus niet echt eerlijk
Jammer dat u niet tevreden bent over de Redken Blondage. Dit is echt een goede shampoo die de warme tonen uit het haar haalt. Het is niet dat u deze shampoo gebruikt dat het haar askleurig wordt. Ik zal via de mail contact met u opnemen.
Pluspunten
I am absolutely dissatisfied with this company and with the delivery. I HAVE NOT received my package yet although I received an email saying IT HAS BEEN DELIVERED. No one from customer service is responding to me but they already sent me survey to evaluate their service...will never buy here again and would not recommend to someone else, terrible experience
VerbeterpuntenI spent 66 eur, please send me my order!!!