Pluspunten
Dik tevreden. Zal er zeker meerdere artikelen kopen. Is een aanrader.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Prijs/ kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenVerzenden met HSL geeft geen garantie om producten op tijd in huis te nemen. Mijn producten niet de volgende dag maar 2 dagen later in huis.
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Voor de eerste keer iets besteld. Dik tevreden. Zelfs een cafeautje erbij!!
VerbeterpuntenHet enige jammere was dat ik niet meekreeg wanneer het pakje geleverd werd. Ik had een email verwacht van de bezorgdienst.
Beste klant, Bedankt voor uw positieve review. Vreemd dat u die niet heeft ontvangen. Normaal gezien ontvangt u die wel. Misschien in een spam e-mailbox?
Pluspunten
Makkelijke bestelprocedure. Goede produkten. Snelle levering.
Pluspunten
Eerste keer bestelling geplaatst, super snel en netjes afgeleverd!!
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Paar artikelen besteld, alles was netjes geleverd, twee dagen later. Zeer tevreden
Pluspunten
Goede communicatie via de mail en levering binnen 24 uur.
Pluspunten
Snelle leverering goede prijs voor de producten t.o.v andere leveranciers.
Pluspunten
Snelle levering, netjes ingepakt.
Pluspunten
Snelle levering en gunstige prijzen
Pluspunten
Alles perfect afgehandeld.
Pluspunten
Pluspunten
Groot assortiment. Aardig cadeautje erbij. Snelle levering, stevige verpakking.
Pluspunten
Perfect.
Pluspunten
Zeer correcte firma! De waren afgeleverd zoals afgesproken.
Pluspunten
Top10
Verbeterpunten.
Pluspunten
Klantvriendelijk Goede service, snelle levertijd.
Pluspunten
Super snelle levering en goeie service
Pluspunten
snelle levering en prima producten!
Verbeterpuntenwe hadden aangegeven om de bestelling in de avond te willen ontvangen maar het werd overdag. Gelukkig waren we net nog thuis om het pakket in ontvangst te nemen. Wellicht hier meer aandacht aan schenken!