Pluspunten
snelle levering en prima producten!
Verbeterpuntenwe hadden aangegeven om de bestelling in de avond te willen ontvangen maar het werd overdag. Gelukkig waren we net nog thuis om het pakket in ontvangst te nemen. Wellicht hier meer aandacht aan schenken!
Pluspunten
Al een paar keer op besteld. Altijd optijd geleverd en snel! Ik stel ook vaak vragen via het contactformulier en word heel snel geholpen door iemand.
VerbeterpuntenSnap niet dat mensen slechte commentaar geven op dit bedrijf terwijl ze er zelf niks aan kunnen doen. Het probleem ligt blijkbaar bij de koeriersdienst en niet bij de site/bedrijf zelf. Een beetje respect voor de mensen die wel hard en goed werken om alles goed en wel klaar te krijgen mag wel!
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden over het product die ik heb besteld. Levering was snel en correct.
Pluspunten
Snelle levering, leuk dat je er attenties bij krijgt, hier kom ik zeker terug!
VerbeterpuntenZou het echt niet weten...
Pluspunten
The products come very quickly and on time. Amazing quality. Recommend
Pluspunten
Scherpe prijzen, supersnelle levering!!
Pluspunten
Overzichtelijke website, snelle levering, goed verpakt....wat kan een mens nog meer willen?
Pluspunten
Goede prijs, precies geleverd wat ik heb besteld. DHL niet mijn favoriete pakketservice, maar dat zegt niets over HBB24. Met deze prijzen en service zal ik hier nogmaals producten kopen.
Pluspunten
vlotte levering van de producten heb een keer telefonisch contact gehad ook positief
Verbeterpuntenga zo door
Bestelling niet compleet. Nazenden doen jullie ook niet. Ik moet bij de volgende bestelling hier zelf gewag van geven. Dus geen volgende bestelling
Beste klant, bedankt voor uw bericht. Indien u een volwaardig product mist in uw bestelling, sturen we die uiteraard wel na. Dit zal te maken hebben gehad met een sachet (cadeautje) wat in uw bestelling had moeten zitten. Omdat dit te klein is sturen we het inderdaad niet na.
Pluspunten
Goedkoop, levering dag erop, krijgt er een paar testers bij
Pluspunten
Netjes en snel geleverd met leuk presentje, ik zal zeker weer bestellen
Pluspunten
Snelle levering,goedkoop,miste een artikel zonder probleem nagezonden,vriendelijk voor de telefoon en ook heel leuk de proefmonsters die je erbij geleverd krijgt....echt een aanrader,ben zeer tevreden
Verbeterpuntengeen is gewoon TOP
Beste ik ben heel erg teleurgesteld.Bij de levering is het misgelopen.Sinds vorig week woensdag besteld.Heb vandaag mijn pakket zelf moeten ophalen bij de Uilenstede DHl. Ik ben sinds vorig vrijdag elke dag thuis gebleven voor niks.Ik had de lakme produkten dringend nodg. Ook zou ik 2 gifts van jullie krijgen.Die waren ook nt erbij.
Beste klant, kunt u uw klacht alstublieft aan ons doorgeven via e-mail. We kunnen u dan via mail verder helpen.