Pluspunten
Dit was de eerste keer dat ik bestelde, en direct tevreden!
VerbeterpuntenGa zo door!!
Communiceren met je klant. Ook als er iets is met je pakket.
Beste mevrouw Dekker, hartelijk dank voor uw beoordeling. Deze worden gebruikt om onze kwaliteitsservice te verbeteren. Wij vinden het erg vervelend dat u de bestelling nog steeds niet heeft ontvangen. De communicatie heeft u in de vorm van een bestelbevestiging en de traceercode ontvangen. Ik zie dat uw pakket vandaag wordt geleverd tussen 18.00 en 21.00 uur. Onze welgemeende excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, HBB24.com
Pluspunten
Super snel bezorgd!
Pluspunten
Je belt over het product, krijgt uitleg, je bestelt en betaalt. Binnen een kwartier heb je de factuur binnen, barcode van DHL en de dag erop je pakket. Wat kan er nog beter! Klasse bedrijf, top
Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Deze worden gebruikt voor kwaliteitsdoeleinden. Graag zou ik u verder helpen. Kunt u mij mailen wat het probleem precies is? Uw opmerking mag u mailen naar [email protected]. Alvast hartelijk dank voor uw reactie. HBB24.com
Pluspunten
VerbeterpuntenKlant op de hoogte houden met status bestelling. Producten LEVEREN. Mizani nergens meer verkrijgbaar alleen bij jullie op de site en heb Product nooit ontvangen. Donderdag besteld is inmiddels maandag en ga morgen op vakantie dus ik heb dikke pech. Wordt mij vandaag verteld dat er een storing was met DHL maar niemand kon mij dit eerder vertellen alleen als ik zelf voor de 5e keer bel over en weer met DHL en jullie bedrijf. Ik bestel hier nooit meer en beveel dit bedrijf niet aan.
Beste mevrouw, hartelijk dank voor uw beoordeling. Deze worden gebruikt voor kwaliteitsdoeleinden. Wij snappen uw frustraties. Wij zijn ook niet blij met deze situatie. DHL is bezig om dit op te lossen en wij hebben er vertrouwen in dat dit op korte termijn zal lukken. Onze welgemeende excuses voor het ongemak. HBB24.com
Pakketje zou 19 sept bezorgd worden maar nog steeds niet geleverd
Pluspunten
Goed assortiment, levering op tijd en duidelijke communicatie.
Pluspunten
correcte levering
Ik zou een proef sachet krijgen bij mijn bestelling, helaas niet gehad. Vindt dat altijd leuk.
Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen, ik hoor nix van HBB24 of de post bedrijf(DHL). Op mijn track and trace, krijg ik alleen melding dat mijn pakket vertraging van 1 a 2 dagen heeft, het is inmiddels 4 dagen en nog steeds NIX. ik ga woensdag ochtend naar het buitenland en heb eigenlijk dit bestelling nodig(cadeaus) en ik zit hier met lege handen. Geen fijn gevoel!
Pluspunten
ruime keuze, goede prijs en snelle levering
Niet vermelden dat het de volgende werkdag geleverd word.
Pluspunten
Alleen maar positief
Pluspunten
Super eerlijk en goeie prijs
Pluspunten
Altijd correct. Goede opvolging van pakket mogelijk.
VerbeterpuntenWij wonen tijdelijk in Frankrijk en slagen er niet in om onze bestelling hier te laten leveren. Wij moeten steeds beroep doen op onze familie.
Pluspunten
Goede service Prijskwaliteit
Pluspunten
Top levering duidelijk site
Pluspunten
Lekker vlug bezorgt .! Netjes verpakt . En nog gratis cadeautjes.Wat wil je nog meer